2777
2789

فکر کنین یه باغ هزار و خرده ای متری دارین البته زمینه تقریبا،ولی کاربری باغ داره و میتونین یه باغ بزرگ درست کنین 

قیمتشم چند میلیارده و زمانی که می‌شد با فروش یه تیکش بهترین زندگی رو داشته باشین و خونه بزرگ و ماشین مدل بالا بخرین شوهرتون نفروخته و گفته واسه آینده باید بمونه اینجا  

بعد یهو بفهمین شوهرتون ۱۰۰ مترو در قبال ۲۰۰ میلیون داده به مادرش !!اونم حالا یه قسمت از اخرای باغ رو که مهم نیست اینجاش 

قسمت بدش اینجاست که 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنین تو قسمتی که برای خودتونه یه اتاق قدیمی هست که تصمیم دارین درستش کنین و خونه باغ کوچیکی بشه برا خودتون 

بعد مادرشوهرتون بیاد واسه اونجا تصمیم بگیره 

مثلا هی بگه میخوام فلان مدل بسازمش،وسیله کهنه هامو ببرم بذارم اونجا ،آخر هفته برم بمونم اونجا و ‌‌‌‌.... 

هیچ نظری هم از شما نگیره

خب شاید آدم دوست داره طبق سلیقه خودش درست کنه یا من دوست دارم فرشای خودمو ببرم یا مثلا برگشته میگه فلان قسمت باید حموم دستشویی بذاری یا فلان قسمت میخوام سینک ببندم و ... 

یعنی همسرتون بدون مشورت با شما اینکار و انجام داده؟ 

اگر اینجوره واقعا دلخور میشدم و با همسرم‌ مطرح میکردم .... حداقل از اینجا به بعدش دیگه تصمیم گیری‌ مشترک شما و همسر باشه نه مادرگرامی 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فکر کنین تو قسمتی که برای خودتونه یه اتاق قدیمی هست که تصمیم دارین درستش کنین و خونه باغ کوچیکی بشه ...

ما بعد ۱۱سال خونه ساختیم همسرم پیش همه گف به خانمم گفتم خونرو هرطور که تو بخوای می‌سازم هرجا هر چی خواستی درمیاریم ،هیچکس دخالت نکرد نه خانواده من نه اون