2777
2789
عنوان

دوستان کمک کنیدددد

145 بازدید | 7 پست

ناخون هامو کاشت زده بودم دیشب کندمشون ناخون هام افتضاح شده دستام خیلی بد ترکیب شده چیکار کنم راهنماییم کنید چیکار کنم زودتر بلند بشه و قشنگ بشه از این حالت بد دراد😰 خیلی اعصابم بهم ریخته ی سریاش که واقعا از ته کنده شدن خیلی اوضاع ناخونام خرابه ی راهنمایی بکنید چی بزنم بهشون چیکار کنم رشدشون خوب بشه تو دوره رژیم هم هستم حتما شکننده تر میشن اگر کرم یا چیزی هست که بخرم بزنم اوکی بشن بگین تهیه کنم یا روش خونگی فرقی نداره فقط میخوام ناخونام بلند و قشنگ و خوب بشه انقد داغون نباشن😔

من پارسال کاشتمو برداشتم یکی از ناخنام قارچ گرفته بود

رفتم داروخانه یه سری قطره و پماد داد 

ولی واقعا یادم نیست چی بودن چون قطره که تموم شد پمادم تاریخش گذشت انداختم رفت ولی سریع ترمیم کرد ناخنمو 

بعد دیگه قرص ویتامین دکتر زنان بهم داده بود یکی دوماهه ناخنام بلند و سفت شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین مرحله اینک دیگ کاشت نکن  گاهی روغن بزن بهشون(نارگیل) مدام هم سوهان ب دست نباش کلسیم هم ...

من چون ناخونام خیلی افتضاحه کاشت میزنم ولی دیگه به فکر افتادم درستشون کنم این بار ریموو هم نرفتم خودم کندم خیلی بد تر شده اصلا از دستام بدم میاد انقدر که بد شده 😔