2777
2789
عنوان

نچرالید یا عملی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به جز میکرو ابرو که اونم زور خواهرم بود کاملا نچرالم و انتخابم اینه معمولی هم هستم بگی نچرال فوق زیبام نه 

اصلا چهره های عملی رو نمیپسندم اصلا و به نظرم فقط کسانی که نیاز دارن باید عمل کنن مثلا بینیهای بزرگ و عقابی و ....نه این که مثل الان همه شکل هم شدن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

فول نچرال حتی ابرو هم نگرفتم

کاملا راضیم و زیبایی میبینم فقط😁

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

نچرالم راضیم از خودم ولی درظاهر فک میکنن عملیم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

نچرالم

بی پولی

ترس

اعتقاد نداشتن به عمل

همه ی اینا علتشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نچرال .

نیاز به عمل ندارم .

بعصیا واقعا  نیاز دارن به عملهای گوناگون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .