2777
2789

سلام بچها من لیسانس مهندسی نفت دارم ولی هرچقدر میگردم پارتی میخواد 

کسی هست بتونه جایی معرفیم کنه شرکتی که بتونم کار کنم 

جبران میکنم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم اصفهان نزدیک دانشگاه صنعتی شرکت خیلی زیاده تو هیچ کدوم از اونا نمیتونی بری ؟

معرف میخواد و اینکه چون من خانومم خیلی سخت میشه کار پیدا کرد بیشتر هرکسی اشناهاشون رو بردن و به ما میگن نیرو نمیخوایم

پارتی اونم کلفت من ۱۳ سال پیش فوق مهندسی پتروشیمی داشتم تو پالایشگاه هم آشنا داشتم ولی هیچ به هیچ ا ...

بخدا من مربوط به رشتمم نباشه اشکال نداره فقط بتونم یه درامدی داشته باشم بسمه

بخدا من مربوط به رشتمم نباشه اشکال نداره فقط بتونم یه درامدی داشته باشم بسمه

خب اگه اینطوریه به عنوان مسئول کنترل کیفی هم میتونی بری تو کارخونه ها یا هم ازمون های وزارت نفت رو بده برای شهرای دیگه بعدش انتقالی میگیری شهرت 

خب اگه اینطوریه به عنوان مسئول کنترل کیفی هم میتونی بری تو کارخونه ها یا هم ازمون های وزارت نفت رو ب ...

اخه بعد مدرک کنترل کیفی hSE بگیرم تو فکرش هستم برم یادبگیرم 

ولی بخدا موندم چیکار کنم حاضر شهرای دیگم برم

اخه بعد مدرک کنترل کیفی hSE بگیرم تو فکرش هستم برم یادبگیرم  ولی بخدا موندم چیکار کنم حاضر شهر ...

اپلیکیشن ایران استخدام رو نصب کن شهرت ورشته واینا رو بزن هرکدومی رشتت رو بخوان میتونی نگاه کنی یا ازمونا رو ببینی ببسن ایمون وزارت نفت کی هست یا آموزش وپروش هم میتونی امتحان بدی

من شوهر خواهرم مهندس نفتن مدتی تدریس کردن الان مهاجرت کردن عمان،پسر خالمم مهندس نفت بود ابان دفتن اهواز سرکار تبریز کار پیدا نشد واسشون

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.