2777
2789
عنوان

خیانت

240 بازدید | 16 پست

شوهرم فردا میخواد بره شهر دیگه برای انجام کاری ۲ ساعت راهه فاصله اش 

گفتم من و بچه هام بیاییم گفت نه حیران میشوید گفتم خب بپرس چقدر طول میکشه با اخم گفت میدونم طول میکشه معلوم بود دلش نمیخواد ما همراهش بریم 

بعد فردا بخاطر امشب اداره ها با تاخیر سر کار میرن درسته؟؟؟چجور بفهمم داره دورمون میزنه؟؟

چرا اسم تاپیکتو گزاستی هیانت

نی تی سایت چرا اینجوری سده شوهرش تا تکان میخوره میگن خیانت

دیگه یکاری کردین ادم ب همه چیز سک میکنه

خب سر تاپیکت بنویس شک دارم یا هرچیزی

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خب خیانتکاره فکر میکنم دروغ میگه

مگر چیزی ازش دیدی قبلا

اگر دیدی تعقیبش کن

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
ازش چیزی دیدی که انقدر واضح شک داری؟

آره 

هنوزم با هم در ارتباطن شوهرم در مورد کاراش خیلی وقته صحبت نمیکنه باهام امروز ظهر یهو گفت میرم فردا فلان شهر من مکس کردم گفت میایی گفتم آره بعد گفت نه معطلی داره

آره  هنوزم با هم در ارتباطن شوهرم در مورد کاراش خیلی وقته صحبت نمیکنه باهام امروز ظهر یهو گفت ...

الانو باهاش بری... بقیه روزا چی؟؟

اگه میخوای دستشو رو کنی .. همراه من بهترین گزینس

البته رمز گوشیشو نیاز داری

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان شما نمیدونید فردا اداره ها بخاطر شب احیا با تاخیر شروع به فعالیت میکنند یا نه؟

بله دیرتر شروع میشه. فک کنم

اخبار و ببینی ام اعلام میکنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الانو باهاش بری... بقیه روزا چی؟؟  اگه میخوای دستشو رو کنی .. همراه من بهترین گزینس البته رمز ...

هزار بار پرینت گرفتم و هر روز با هم در تماسن اونم تایم زیاد الان دیگه رمز گوشیشو عوض کرده ولی میتونم بازم چون پیامکم بیاد از بالای صفحه رنز رو بر میدارم و بعد با اتگشت میکشم میره توی پیامک هاش میمونه ولی مهم نیست یه حسی بهم میگه  فردا هم با همونه چون دیروز شوهرم برای ۱۳ بدر با ما بود حتما ناز آورده فردا میخواد اونو ببره

هزار بار پرینت گرفتم و هر روز با هم در تماسن اونم تایم زیاد الان دیگه رمز گوشیشو عوض کرده ولی میتونم ...

😔😔😔😔😔

حستو درک میکنم.

خودمم زخم خوردم..