2777
2789
عنوان

مو فرفری

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 18 پست

ببخشید راجب رشتتون که انیمیشن هست سوال داشتم

الان سال چندم هستید و اینکه چه چیز هایی دقیقا اموزش میدن و کتابای تخصصیتون چیه (برا دهم) و لوازم مورد نیازش برای پایه چیه

ببخشید راجب رشتتون که انیمیشن هست سوال داشتم الان سال چندم هستید و اینکه چه چیز هایی دقیقا اموزش می ...

خواهش میکنم عزیزم من ۵ ساله تمام کردم وقیق نمیدونم شاید منابع تغییر کرده باشن ولی وسایل بستگی به معلم داره لپ تاپ_ میز نور_ دوربین_قلم نوری  وسایلی بود که ما اون سه سال تهیه کردیم نیاز بود 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم من ۵ ساله تمام کردم وقیق نمیدونم شاید منابع تغییر کرده باشن ولی وسایل بستگی به معل ...

مرسی اینده کاریش رو هم میشه بگید یا ادامه تحصیل در دانشگاش چطوریه

مرسی اینده کاریش رو هم میشه بگید یا ادامه تحصیل در دانشگاش چطوریه

ادامه تحصیل تا جایی که میدونم نصف رشته های هنر تا ارشد هست دکتری فقط دروس تئوری مثل تاریخ هنر... میتونید برید 

انیمیشن فقط در مقطع ارشد و کاردانی اراه میشه و نزدیکترین لیسانس گرافیکه 

بازار کارشم خیلی بستگی به شما و تواناییتون و محل زندگیتون داره 

استدیو های هنری  شرکت های گرافیکی و تبلیغاتی 

سایت های فیریلنسری 

از جمله بازار کارش هستن

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛