2777
2789

بچه ها ما بخاطر مزاحتهای زیاد این زن از شهر دیگه اومدیم چون هر روز به بهانه دیدن بچه میومد لابی ساختمان چند ساعت می موند هر روز خدا 

ولی بچه بهانه بود چون چند ماهه دوست پسرش جوابش کرده و گفته نمیتونم باهات ازدواج کنم داره دست و پا میزنهالان  تعطیلات عید من رفتم خونه پدرم و ناگهانی متوجه شدم اومده و چون من نبودم نمی‌دونم تو خونه زندگیم اومده یانه 

ومتوحه شدم شوهرم و دخترش حرفاشون دو تا شده یعنی دارن دروغ میگن 

حساب شوهرتو برس

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرت چجوری 

بگو‌پای زنتو‌قطع کن از خونمون.ینی‌چی‌هرروز‌میاد

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
شوهرم میگه نه بین ما همه چی تموم شده ولی دوبار دیگم با این زن طلاق گرفتن و رجوع داشتن تو سالهای قبل& ...

متاسفانه وقتی بچه باشه زن و شوهر طلاق گرفته نمیتونن کامل قطع رابطه کنن 

ولی از شانس شما زنه اینجوری دراومده 😑 

به نظرم تنها راه اینه حواست به شوهرت باشه و وقتی دیدی حرکت اشتباهی انجام داد باهاش برخورد کنی و تذکر بدی 

یادت هم نره مردی که سالم باشه هیچ وقت گول کسی رو نمیخوره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜