2777
2789

چ. چیزایی رو موقع ازدواج مدنظر قرار دادین

چ حرفایی رو زدین

چطور شناختین.طرفتون رو

اگر طرف براتون نقش بازی کنه تو دوران. آشنایی از کجا. میفهمین😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سنم بالا بود، سالها شاغل بودم ، تو محیط کاملا مردونه، مردا رو خوب میشناسم. یک سال با اطلاع خانوا ...

مثلا مردهای معتمد نزدیکتون چ حرفی باش میزدن

سنتون چقدر بود

منم. دیگ. داره سنم بالا میزه😕حوصله کسیو هم ندارم دبگه

مثلا مردهای معتمد نزدیکتون چ حرفی باش میزدن سنتون چقدر بود منم. دیگ. داره سنم بالا میزه😕حوصله کسی ...

۳۲ عقد کردم، شوهرمم ۳۳ بود.

الان ۴۱ سالنه.

شوهر خواهرام باهاش حرف زدن.

شوهر خواهر بزرگم خیلی ادم ریز بینی، همون دفعه اول باهاش حرف زد، اومد بهم گفت، درامدش خوبه ولی جمع کن نیست، به خنده گفت تا اخر عمرتون قسط بزار تا جمع کنین ، واقعا همینه الان زندگیمون، من جلو شوهرمو نگیرم، کلا میگه کل درامدمون خرج کنیم.

تو همون یه سال که اشنا شدیم، پول جمع کردیم خونه و ماشین خریدیم در حالی که ده سال تو همین کار بود و یه جو پوک هم نخریده بودش

۳۲ عقد کردم، شوهرمم ۳۳ بود. الان ۴۱ سالنه. شوهر خواهرام باهاش حرف زدن. شوهر خواهر بزرگم خیلی ادم ...

شوهرتون تا 33 سالگی رابطه ای نداشته بود؟ 

من گذشته طرف برام مهمه

از طرفی هم حس میکنم. ی پسر تا این سن نمیتونه رابطه ای نداشته باشه

ینی من سر هر خاستگاری ک میاد اینقدر فکر و. خیال میکنم اخرشم میپرونمش😐

شوهرتون تا 33 سالگی رابطه ای نداشته بود؟  من گذشته طرف برام مهمه از طرفی هم حس میکنم. ی پسر ت ...

شوهر من حتی الانش، دوست مرد نداره چه برسه زن.

کلا دنیاش خانواده اش بوده، الانم ماها.

ببین بچه تهرانیم، ولی یه دونه پارک نمیشناخت، من میگفتم کجا بریم.

الانم فقط با دو تا همکارش که متاهلن دوسته، اونم فقط تو محیط کار، اینجور نیست بیان خونمون، چی بشه، دور از جون ختمی ، چیزی، اونم با من میره.

ببین من اعتقادم اینه، ماها که معصوم نیستیم، بالاخره خطاهایی داشتیم، مهم از روزی که به هم متعهد میشیم. باید پابند باشیم.

البته آدمای بی بند و بار که ، اصلا هیچ خط قرمزی ندارن، به اینجور زندگی بی بند و بار عادت دارن و دیگه نمیتونن دوباره درست زندگی کنن

شوهر من حتی الانش، دوست مرد نداره چه برسه زن. کلا دنیاش خانواده اش بوده، الانم ماها. ببین بچه تهرا ...

چقدررر خوب از کجا پیداش کردین🤣😐

جدی واقن من چرا همش آدمایی ک دوس ندارم میان خاستگاری😕

نکنه خودم باید برم برگردم شخص دلخواهمو پیدا کنم و مخشو بزنم، 😐

چقدررر خوب از کجا پیداش کردین🤣😐 جدی واقن من چرا همش آدمایی ک دوس ندارم میان خاستگاری😕 نکنه خودم ...

میرفتیم مشاور، یه بار به خودم تنها گفت، از دست ندیا، این از نسل دایناسوراس که نسلشون منقرض شده، سفت بچسب بهش از دست ندیش.

شوهر منم عیب و ایراد داره، ولی یاد گرفتم بیشتر خوبیا شو ببینم، چون برای عیبا کاری ازم ساخته نیست.

اینجوری تو ارامش زندگی میکنیم.

ان شالله یه شیر پاک خورده، خدا سر راهت قرار میده

میرفتیم مشاور، یه بار به خودم تنها گفت، از دست ندیا، این از نسل دایناسوراس که نسلشون منقرض شده، سفت ...

ممنونم💔

من فکز میکنم مشکل از خودمههه

تو بچگی یهویی چاق شدم کل. بدنم ترک پوستی ایجاد شد

و خب سفید شدن الان دیگ درمان نداره

این موضوع ب شدت اعتماد ب نفسمو از بین برده

فک کنم همین چیز باعث شد نفر قبلیم هم احساس کنه در سطحش نیستم و بهتر از منو میخواست😕💔🥲

الانم هر شب کارم فکر. و خیالهه. و گریه

برای چیزی ک میدونم خوب نمیشه

و پسرای الانم ک ظاهر براشون مهمه 

دلم ب حال میسوزه اینقد خوش اخلاق. و صبور و نجيبم

حس میکنم بخاطر این مشکل کوفتیییی حقم نیست ک ی ادم سالم بیاد منو بگیره😕💔 تا یکی میاد بش میگم ترک پوستی دارم 

خیلیا شونم مشکلی ندارن. ولی خودم میترسم ک بعد ها ایراد بگیرن میپرونمشون😕🥲😪

ممنونم💔 من فکز میکنم مشکل از خودمههه تو بچگی یهویی چاق شدم کل. بدنم ترک پوستی ایجاد شد و خب سفید ...

الکی رو خودت عیب نزار، ببین مرد و زن فرقی نداره، واقعا همدیگرو دوست داشته باشن، عیبای هم رو نمیبینن، ببخشیدا طرف قیافه میمون داره، بعد زنش براش غش و ضعف میکنه، چرا؟

چون واقعا اون زیبا میبینه.

الان من برای شوهر یا برعکس، یعنی از من زیباتر شوهرم نمیبینه، یا من هم همینطور ، ولی از ظاهر مهمتر اخلاق و رفتارمونه.

رو خودت عیب نزار.

لازم نیست فوری هم بهشون بگی، بزار طرف مقابل از نظر رفتار و اخلاق بشناستت، بعد این مسائل مطرح کنین.

الان، منم دوران بارداری کورتن خوردم، بدنم کامل ترکید، پاهای من از داخل از بالا تا مچ پام، ترک پوستی داره، شکمم که نگم، زیر بغلام کاملا پاره شدن، حتی پارگی لایه های زیریش کامل با انگشت حس میشه.

خدا شاهد تو اینهمه سال شوهرم یه بار بهم حرفی نزده.

الکی رو خودت عیب نزار، ببین مرد و زن فرقی نداره، واقعا همدیگرو دوست داشته باشن، عیبای هم رو نمیبینن، ...

اون وقت شوهر من از لحاظ قیافه و تحصیلات و قد و همه چیز ازم پایین تر بود یه بار ب روش نیوردم ک غرورش نشکنه

اون منو همش با بقیه مقایسه میکرد😪😪🥲🥲🥲

اخرشم جلوی همه. خواهراش و برادراش گف اینو نمیخوام

همه ش میگف از لحاظ اخلاقی و نجابت مث تو پیدا نمیکنم

ولی نمیتونم ظاهرتو بپذیرم💔😕

من دوس دارم پاهای زنم خیلیی کشیده باشه تو نیست 😑