بچه ها مادرشوهرم سر یه قضیه ای یه میلیارد و پونصد به خودش یجورایی مفت رسید و کامل داد طلای اب شده گرفت تابستون رو قیمت دو و چهارصد الان کلی رفته رو سرمایش بعد جالبه از وقتی پول ب خودش رسید یه اعتماد ب نفسی داره و رفت سریع گواهینامم گرفت و راننده شد جدی یه زن اگه برا خودش سرمایه داشته باشه دیگه ضعیف نیست البته این سرمایه فقط برا خودشه و کاری به اموالشون نداره خیلی ملک و اموال دار هستند ولی این چون ماله خودشه انگار خیلی باعث شده اعتماد بنفسش بره بالا
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای من ک فقط از خدا میخوام مادرشوهر کثیفمو از زندگی خودمو شوهر و بچه هام حذف کنه ک فقط اعصاب خردی برای من درست میکنه.
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
وای من ک فقط از خدا میخوام مادرشوهر کثیفمو از زندگی خودمو شوهر و بچه هام حذف کنه ک فقط اعصاب خردی بر ...
درکت میکنم مادرشوهر منم همینطوره ولی خیلی شانس داره ببین در طول سال چندتا مسافرت را میره ولی من اجازه ندارم برم چون نوبت ما که میرسه با گریه زهر مارمون میکنه بعد اینهمه هم شانس داره اینقدرم قوی شده که حرفش دیگه رو سکوعه ولی بازم خوشبحالش اینقدر که لذت همه چیزا میبره من دلم حسرته شوهر من برا اون روشن فکره میگه مامان برو بگرد نوبت من که میرسه اجازه مغازه سر کوچه رفتنم ندارم
درکت میکنم مادرشوهر منم همینطوره ولی خیلی شانس داره ببین در طول سال چندتا مسافرت را میره ولی من اجاز ...
عجبا عجببب
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
این به دامداریشون دزد زد این اشنا تو بیمه داشت یه اشنا گردن کلفت از فامیلاشون یکمی صحنه سازی و پول مفت که دادند به خودش الانم که خدا براش خواسته میخوابه و میاد رو پولش
انصافا سر پیری یک و نیم پولی نیست که بخوای بگی زیاد بوده خیرش ببینه مادرا لیاقت بهترین ها رو ...
عزیزم این خونه خودش که بنامشه بهترین نقطه شهره که حداقل بالای ده میلیارده خودش کوییک خریده تو خونشون چندتا ماشین دارند بدبخت نبود این پول یه پول تو جیبی برا خودش بود سالانه چندتا مسافرت را حتما میره اونوقت من تو مسکن مهرم همیشه هم شوهرم خط و نشون میکشه ندارم یه پراید داریم اونم نمیده بمن میگه میکوبی یجا بدبخت میشیم اگه منم پول داشتم اعتماد بنفس داشتم رانندگی میکردم ترس نداشتم یوقت طوری شه شوهره ولم نکنه