2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه بالای ۱۱۰ سکه

493 بازدید | 13 پست

برای مهریه‌هایی که بیشتر از ۱۱۰ سکه است مرد موظف است که تا مبلغ ۱۱۰ سکه را پرداخت کند و در صورتی که توانایی مالی داشت باید مابقی را هم بپردازد. حتی در دفاتر ازدواج هم زن می‌تواند تقاضای مقداری از مهریه و نه همه آن را داشته باشد. این نکته را توجه داشته باشید که زن در هر صورت مالک تمام مهریه است و مرد هم بدهکار او خواهد. حتی اگر مهریه بیشتر از ۱۱۰ سکه باشد باز هم مرد نسبت به مابقی مهریه بدهکار است. اما در دایره ثبت فقط ۱۱۰ سکه را می‌توان دریافت کرد و بیشتر از این مقدار بستگی به توانایی مالی مرد دارد.

بر اساس قانون جدید که برای مهریه تصویب شده است، مرد موظف است تا ۱۱۰ سکه از مهریه را پرداخت و مابقی را فقط در صورتی که توانایی مالی داشت پرداخت می‎‌نماید. دادگاه توانایی مالی مرد را بررسی می‌کند و اگر مرد توانایی پرداخت بیشتر از ۱۱۰ سکه را داشت او را ملزم به پرداخت می‌کند. به هر حال مرد در هر صورتی بدهکار است اما بر اساس این قانون جدید امکان زندانی کردن او وجود نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄🙄

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

این قانونه جدید نیسا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان منظورت چی بود ازین تاپیک

آگاهی مردان این سرزمین زمانی که پای سفره عقد نشسته اند و فقط بی محابا عقدنامه را بدون درنظرگرفتن هرگونه عواقب بعدی امضا می کنند.

آگاهی مردان این سرزمین زمانی که پای سفره عقد نشسته اند و فقط بی محابا عقدنامه را بدون درنظرگ ...

باهات موافقم 

من ب عنوان یک خانم با مهریه خیلی بالا مخالفم 

همه چی در حد تعادل 

تا مطمئن نشدین ازدواج نکنین این بهترین راهه

باهات موافقم  من ب عنوان یک خانم با مهریه خیلی بالا مخالفم  همه چی در حد تعادل  تا ...

موافقم. مرد وزن تابه اندازه کافی نسبت بهم شناخت پیدانکرده باشند ازدواج نباید کرد.

البته قانون مهریه به منظوراصلاح وبازنگری تقدیم مجلس شده 

بله ولی هنوز تصویب نشده اینی که شما گذاشتین سال ۹۱ تصویب شده جدید نیس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!