2777
2789
عنوان

خانم هایی که میتونن مشاوره خوبی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 46 پست
هیجوره قبول نمیکنه چون خیلی رفیق بازه میگه اونا قراره بیان خونم نمیخوام بد دیده شه

بگو خیلیا هم میدونن من میخوام واحد بگیرم دوست داری پشت سرمون حرف بزنن که آره این دوتا عجول و بی جنبه بودن نتونستن دو سال صبر کنن. واحد رو قربونی کردن برای جهاز !

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بگو جهاز مال دنیاست، تازه شما هم مال دنیا چشمت هست هم حرف بقیه برات مهمه وگرنه راضی نمیشدی خانمت واح ...

نه عزیزم من که شمارو نمیشناسم مرسی راهنمایی خوبی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به نام پدرشه امکانش نیس بابام گفته یکیو انتخاب کن

نگا کن شرط بذارید که سند بزنن به نام پسر، بعد هم اگر جای بدی هست همین الان وقت این صحبته، یا جایی در شان تو اجاره کنه چون رفتی اونجا دیگه باید زندگی کنی همونجا، یا نهایتا بهت میگه برو از بابات جای خوب بگیر، بعد هم شخصیت سفتی که داری ازش صحبت میکنی تورو اینطور تو فشار گذاشته بهتره روش بیشتر فکر کنی، از لحاظ اقتصادی هم هم کفو نباشید چیزایی میبینی که ازار دهنده هس

چرا اخه ما که قراره خونه خودش زندگی کنیم قرار نیس بیاد واحد من

خب بنظرت کدوم ادم احمقی قبول میکنه اینو؟ چیزیه که پدرت ب تو میخره ربطی به جهاز و زندگی مشترکتون نداره 

مشکل ساز میشه این موضوع برات

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

نگا کن شرط بذارید که سند بزنن به نام پسر، بعد هم اگر جای بدی هست همین الان وقت این صحبته، یا جایی در ...

راستش آخرش اون واحدی که داره به نام خودش میشه اینو میدونم بعدشم چون ماهی۴۰ تومن درآمد داره میدونم که خودشم میتونه جهاز بخره ولی اینکارو نمیکنه میگه بابات هم جهاز بده هم وام ازدواج به تو بده 

نمیدونم هدفش چیه فک مکنم ادم بدیه

خب بنظرت کدوم ادم احمقی قبول میکنه اینو؟ چیزیه که پدرت ب تو میخره ربطی به جهاز و زندگی مشترکتون ندار ...

منم نمیخوام بیاد من مشکلم جهازمه نیاد هیچ مشکلی ندارم پدرم به من فقط ی پشتوانه میده همین

راستش آخرش اون واحدی که داره به نام خودش میشه اینو میدونم بعدشم چون ماهی۴۰ تومن درآمد داره میدونم که ...

برو پیش مشاور اون بیاد حرف بزنه، تو دغدغه هات رو واضح بگی اون واضح بگه، بعد تصمیم بگیر

منم نمیخوام بیاد من مشکلم جهازمه نیاد هیچ مشکلی ندارم پدرم به من فقط ی پشتوانه میده همین

آره خب ، نگا پسره الان فکر میکنه میگه اینا زرنگ بازی درمیارن بجای جهاز ب دخترش خونه میده که فردا منم بهش بگم بالای چشمت ابروعه بره خونه خودش و هیچی هم ب خونه من نمیاره پیش فک وفامیلم آبروم میره و خدایش خودتم پسر بودی این مدلی فکر میکردی ، حالا اگه اولش میگفتین و پسر هم قبول میکرد باز یه حرفی 

من موقع ازدوجم ب همسرم گفتم بجای جهاز من زمین ویلایی هدیه میدم پدرم بهم ارزشش سه چار میلیارده گف باشه منم نیازی ب جهاز ندارم همه چی دارم دوسه قلم وسایل بگیری کافیه که من یه یخجال ساید یه ماشین ظرفشویی و لباسشویی و دوتا فرش اوردم فقط همین. البته همسرم خونش پر بود 

و اینکه اولش باید میگفتی اون حداقل میخرید تو این مدت

بگو به مال دنیا چشمت نیست چرا به جهیزیه هست یه سوال شاغل هستی یا نه و اینکه وام ازدواجتو چیکار کردی

وام ازدواج برا من نیست پدرم قراره برداره نه من شاغل نیستم

آره خب ، نگا پسره الان فکر میکنه میگه اینا زرنگ بازی درمیارن بجای جهاز ب دخترش خونه میده که فردا منم ...

دوماهه که عقد کردم مدت زیادی نیست اون واقعا احمقه اگه قبول کنه فردا واحدو بفروشم کلی قیمتش هس هم جهاز میخرم هم ماشین گرون ولی اصلا به فکر پیشرفت نیست 

خب عزیزم همسرت حق داره الان که ازت این موضوع رو بخواد  شما به کامنت های بعضی از دوستان اهمیت ن ...

نه عزیزم همسرش حق نداره ناراحت بشه نه جهیزیه نه خانه توی قانون و شرع وظیفه زن و خانواده زن نیست پس مردها را طلبکار نکنید 

همانطوری که  خانم ها توقع مهریه و عروسی معقول باید داشته باشن مردها هم نباید توقع بیجا داشته باشن

نه عزیزم همسرش حق نداره ناراحت بشه نه جهیزیه نه خانه توی قانون و شرع وظیفه زن و خانواده زن نیست پس م ...

خب طبق رسم دختر جهاز میبره میدونم توی شرع نیس اما وقتی این تصمیم رو گرفتن باید به پسره هم میگفتن  زوری که نمیشه بگه من نمیخرم