2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز بشه ک چی بشه خاهر ؟؟؟؟ من خودم ۳۱ سالمه بالا ۱۵ سال دنبال بخت و ازدواج دویدم چی گیرم اومد ؟؟؟ اونایی ک شوهر دارن چی گیرشون اومده ؟؟؟ اکثرا خیانت کار اکثرا بی عاطفه بی تربیت پرو حق به جانب من ک قید شوهرو کلاااااااا زدم تو هم برا خودت زندگی کن خاهری چرا گیر دادی مثل همه کلیشه ای زندگی کنی و شوهر کنی مثلا ک چی بشه ؟؟؟ 

یکی از فامیلامون گفتن ک برای ازدواجش و ماشین خریدنشون روز عاشورا نذر شهید علی جهانگیری کردن هرچند تعداد سیب ک میتونید گفت نذر کردم سال بعد پخش کنم یسال نشده رفت سر خونه زندگیش ماشینم خرید گفت توی گوگل هم زیاد راجب این شهید نوشتن 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
باز بشه ک چی بشه خاهر ؟؟؟؟ من خودم ۳۱ سالمه بالا ۱۵ سال دنبال بخت و ازدواج دویدم چی گیرم اومد ؟؟؟ او ...

وقتی اینجوری فکر کنی همین میشه از خدا بخاه یکی اهلش نصیبت بشه من که خودم حداقل تو اطرافیانم وخودم ندیدم چنین مردی که شما میگی 

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

باز بشه ک چی بشه خاهر ؟؟؟؟ من خودم ۳۱ سالمه بالا ۱۵ سال دنبال بخت و ازدواج دویدم چی گیرم اومد ؟؟؟ او ...

چرا تو ذهنتون اینه هر کی ازدواج کنه خیانت میبینه اخه .به اینا فکر می کنید که جذب میشه تو زندگیتون دیگه🤦برای هم ارزوی خوشبختی کنیم و بخت خوب.

چرا تو ذهنتون اینه هر کی ازدواج کنه خیانت میبینه اخه .به اینا فکر می کنید که جذب میشه تو زندگیتون دی ...

ايشالله بهترین ها نصیب همه بشه ولی من دیگ قیدش رو زدم ايشالله همه خوشبخت بشن 

اونقدر خاستم دیگ خستم دیگ بالاتر مرگ ک نیست تهش فک میکنم مردم 

میگن یکی از علتهای اجابت نشدن دعا کینه وخشم هست دلت رو صاف کن از ته دلت بخاه از هرکس ناراحتی ببخشش و بسپار به خدا فردا شب احیاس از خودش بخاه که یکی بهترینشو نصیبت کنه که مرد خوب مایه آرامشه من که تجربش کردم الهی همه تجربه کنن

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

میگن یکی از علتهای اجابت نشدن دعا کینه وخشم هست دلت رو صاف کن از ته دلت بخاه از هرکس ناراحتی ببخشش و ...

عزیزم چی رو ببخشم ؟؟؟؟ دروغ ها ؟؟؟ نامردی ها ؟؟؟ ضربه زدن ها ؟؟؟ توهین ها ؟؟؟ تحقیرها ؟؟؟؟ من قید زندگی رو هم زدم کلا ؛ اگ خدا خدایی هست ک من ضربه بخورم آسیب ببینم بعد ببخشم ک دلم صاف بشه ک بخاد دعام رو مستجاب کنه من کلا نمیخام چیزی ازش 

من انسان بودم من وجود دارم من قلب دارم من حقم نبوده کتک بخورم از پدرم من حقم نبوده هر کی از راه رسید کلی قول و قرار بزاره و دلمو بشکنه و بره گاهی حس میکنم یه تیکه اشغالی ک همه باهام اینطور رفتار کردن ببخشیدن اونا یعنی توهین به خودم من قید زندگی هم زدم خیلی وقته زدم