2777
2789

سلام شبتون بخیر خانوما من ۱۹ سالمه متوجه شدم رو پیشونیم و زیرچشمام چروکای ریزی هس لطفا اگه کرم خوبی سراغ دارین بهم معرفی  کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم ضد چروک نزنم؟بنظرت ماسک خوبه یا کرم

ماسک که اصلا تاثیری نداره رو این قضیه ، تاثیر ماسک آنی هست ، یعنی تا چند لحظه که میزنی احساس خوبی داری ولی ماندگار نیست اثرش

کرم بزن و اونم کرم های مرطوب کننده 

کرم ضدچروکم میتونی بزنی نه اینکه نشه ولی کرم های ضدچروک معمولا خیلی سنگینن ، تو سنین پایین باعث بسته شدن منافذ و جوش میشن

کرمی داری که بنظرت خوب باشه یا استفاده کرده باشی وراضی باشی

نمیدونم در چه حد میتونی هزینه کنی برای همین اسم برند خاصی نمیتونم بگم ، ولی محصولات کی بیوتی (به اسکین کر کره ای میگن کی بیوتی) محصولات تاثیرگذار و متنوع خوبی دارن که اکثرا هم بافت سبک و غیرجوشزایی دارن

یه نگاه به آنلاین شاپ های کره ای بنداز طبق بودجه ای که میتونی هزینه کنی یه آبرسان مرطوب کننده خوب بگیر