2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده خاطرات بهم فشار میارن

1105 بازدید | 34 پست

سلام خانما الان سه روزه امدم قهر خونه مادرم و از دیروز واسه طلاق اقدام کردم اما خاطرات همسرم داره دیونه ام می‌کنه خسته شدم دو دلم و از آینده مطلقه بودن میترسم اگه کسی می‌تونه کمکم کنه و با حرفاش آرومم کنه ممنون میشم کیا مثل من بودن جدا شدن از وضعیتشون راضین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندا جان همسرم زیر سلطه پدرشه و دوست ندارم من با خانوادم رفتامد کنم و هزار دلیل دیگه و اینکه دست بزن داره اما من خیلی دوسش دارم خاطراتش دو آین دوروز بیچارم کرده

اگه دوستش داری جدا نشو همه تو رندگیشون یه جورایی مشکل دارن حل میشه الکی زندگیت و خراب نکن

برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین   

خب زیر سلطه پدرش باشه

بهتره تومسائل مالی همسرامون خیلی دخالت نکنیم 

وقتی اینهمه دوسش داری اگر ازش جدا بشی و اون سریع ازدواج کنه خیییییییلی ضربه میخوری اینو مطمئن باش یا باید اول فراموشش کنی و برات مهم نباشه تا بتونی ازش جدا شی یا باید با مشکلاتت بسازی دوستم.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

کااش چند روزی رو میگذروندی بعد باهاش صحبت میکردی

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مهرسانا آخه دوسال پیشم منو به طرز بدی کتک زد بازم من قهر کردم آمدم خونه مامانم رفتم واسه جدایی اقدام کنم که همین پدر مستبدش آمد التماس که برگرد پسرم آدم میشه آخه بدبختی ما خونه پدر همسرم با خواهر شوهرم زندگی میکنیم دوسال بهش فرصت دادم دوبار باردار شدم که جفت بازشماری سقط شد الکی اما بدتر شد که بهتر نشد حتی حاضر نشد واسه خاطر آرامش من از خونه پدریشون بریم