2777
2789
عنوان

متاهلا؟؟ حرف همدیگر رو میفهمید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اگر امکانش هست یک مثال بزنید

ایشون دوشب پبش که خونه مادرشوهرم دعوت بودیم بی حوصله بودن منم سعی می‌کردم کم کاری ایشون رو با خوش اخلاقی خودم توی جمع جبران کنم 

الان میفهمم انرژیم برای چی تحلیل رفته

امروز دعوت خواهر شوهر بودیم 

من گفتم حوصله ی باغ رو ندارم نمیام تو با دخترم برید

که نرفتن 

بعد گفت آره تو با اونا حال نمیکنی اونا فکر میکنن تقصیر منه که شما رو نمی‌برم و من شدم آدم بده

منم گفتم پریشب که آقای نمونه ی اخلاق بودی دیدنت دیگه 

ولی نتونستم بگم خسته شدم از اینکه توی جمع انگار از همه طلب داری و من دیگه نمیکشم 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
میتونم بپرسم چن وقته ازدواج کردی

۹ ساله و یه دختر ۷ ساله دارم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

به نظرم یه مدت طولانی مثلا دوماه ایشون گارد گرفت شما با ارامش و لحن خیلی ملایم توضیح بده منظورتو دوباره بگو 

کم کم احساسش نسبت به حرفای شما کلا مثبت میشه حتی حرف بدی هم بزنی دیگه فکر نمیکنه که پشتش چیز بدی هست منطقی نگاه میکنه 

به نظرم یه مدت طولانی مثلا دوماه ایشون گارد گرفت شما با ارامش و لحن خیلی ملایم توضیح بده منظورت ...

احساس میکنم نه منطقی داره نه درکی

مرسی حتما سعی میکنم امتحان کنم این روش شما رو

ایشون دوشب پبش که خونه مادرشوهرم دعوت بودیم بی حوصله بودن منم سعی می‌کردم کم کاری ایشون رو با خوش اخ ...

این سری بحث ها متاسفانه در تمام زندگی ها هست که با مدیریت درست زن و شوهر درست میشه 

۹ ساله و یه دختر ۷ ساله دارم

تازه هم ازدواج نکردین بگم اوايل ازدواجتون که از هم دیگه شناخت ندارین

ولی حس میکنم رابطه تون خوب نیس

رابطه خوب باشه مرد دنبال بهونه که نیس هیچ ، هر بحثی هم پیش بیاد سریع بیخیال میشه به نظرم با یه مشاور صحبت کن بهتر میتونه راهنماییت کنه

تازه هم ازدواج نکردین بگم اوايل ازدواجتون که از هم دیگه شناخت ندارین ولی حس میکنم رابطه تون خوب نیس ...

راستش انقدرمشکلاتمون زیاده مشاور گفت جدا شیم چون یه روزی یه جایی این همه چیزایی که تو خودم ریختم، رو بیرون میریزم

من الان به یه مورد از مشکلاتی که داریم اشاره کردم

ولی در حال حاضر چون مستقل نیستم و شرایطشو ندارم که برگردم پیش خانواده خودم

خانواده خودمم پر از مشکل هست یعنی من بین بد و بدتر فعلا با این بده دارم می‌سازم

همسر من از همون اوایل لجباز بود 

منم فکر میکردم یه مرد عاشق کوتاه میاد 

ولی ایشون بدتر لج می‌کرد 

میگفتم طلاق میگفت باشه

میگفتم دوست دارم میگفت من بیشتر

نمیدونم واقعا با یه بچه که فقط هیکل بزرگ کرده طرف هستم یا یه مردی که عاشقم نیست

راستش انقدرمشکلاتمون زیاده مشاور گفت جدا شیم چون یه روزی یه جایی این همه چیزایی که تو خودم ریختم، رو ...

الهی انشالله خدا خودش درست میکنه

برات بهترین ها رو آرزو میکنم

انشالله به حق همین روز های عزیز آرامش برگرده به زندگیت 

و روی خوش زندگی رو ببینی

الهی انشالله خدا خودش درست میکنه برات بهترین ها رو آرزو میکنم انشالله به حق همین روز های عزیز آرام ...

مممنونم آمین 

دخترم هم من هم باباشو باهم میخواد 

تا وقتی هم که من کوتاه بیام جو خونه آرومه 

دخترم کنارمون خوشحاله 

حتی شوهرم فکر میکنه چقدر خوشبختم

ولی امان از چیزهایی که فقط من میدونم و خدای خودم

مممنونم آمین  دخترم هم من هم باباشو باهم میخواد  تا وقتی هم که من کوتاه بیام جو خونه آرو ...

خدا وقتی این همه سختی برات گداشته مطمئنن آسونی بعدش هم برات گداشته فقط یکم صب کن 

من بعد از یه دهه صب کردن تازه میفهمم چرا اون موقع بهم نداده 

این آرامش رو یک حکمتی توش هست شک نکن