2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جونتون یه بار پنیک داشتم خیلی بد بود اصلا نتونستم تحمل کنن میترسم بازم بهم دست بده

اینم همونه نوع خفیفش....من چندماه صبح قهوه میخوردم عصر انرژی زا....خودم هم آدم استرسی بودم.... یع مدت بدنم شروع کرد به یخ کردن..سبکی سر ..تپش قلب بالا..یه شب چنان حالم بد

شد که ساعت ۳نصفه شب رفتم زیر سرم....بعد دیگه همش احساس مرگ داشتم ..قهوه وانرژی زا رو قطع کردم یهویی...حالم بدتر شد رفتم روانپزشک گفتم دچار اضطراب شدید شدی چون یهویی قهوه رو ول کردی ..

ممنون عزیزم دست خودم نیست همین الان دست و پام یخ گرده یه کوچولو میلرزم دوتا پوکساید انداختم منتظرم ب ...

میدونم عزیزم دست خودت نیست منم گاهی اینجوری میشم

پوکستیدچندمیخوری من دوشب خوردم خابم نبرد دیگه 

نخوردم بجاش الپرازولام نیم میخورم

💞خدایاشکرت💞
ای وای بعدش چه کردین؟ الان خوبین؟

هیچی بهم قرص سیتالوپرام ۲۰ داد و برای سبکی وسرگیجه سرم بتاهیسین داد....قرص سیتالوپرام رو که روز اول یک چهارم خوردم منگ منگ بودم ...فشار به قفسه سینم میومد وحال خیلی بد داشتم.....دیدم من نمیتونم بخورم کسی نبود که پیشم بمونه  چون ۳تا بچه دارم وباید حواسم بهشون باشه ...نمیتونستم بگیرم بخوابم وبچه ها هم به امون خدا ول کنم گشنه وتشنه ...شوهر هم که راننده ماشین سنگین هست و نمیتونه خونه باشه......فقط بتاهیستین خوردم که سرگیجه وسبکی سر ول بشه ....ولی هرشب دمنوش اعصاب دم میکنم یه‌کم بهتر شدم ..ولی خوب نشدم هنوز بعضی اوقات همونطوری میشم ولی سعی میکنم بی‌تفاوت باسم چون بچه هام به من احتیاج دارن 

هیچی بهم قرص سیتالوپرام ۲۰ داد و برای سبکی وسرگیجه سرم بتاهیسین داد....قرص سیتالوپرام رو که روز اول ...

کاملا درکتون میکنم، امیدوارم که شماهم بهتر بشید جسارتا دمنوش برای آرامش و اینا چی دم میکنید