سلام دوستان. کسی اینجا هست که مهریشو بخشیده باشه؟؟ تو دوران عقد چی؟. میخام بدونم راسته که یا مرد باید مالی ب نام همسرش بزنه یا حق طلاق رو بهش بده تا دفترخونه اجازه بخشش مهریه رو بده؟. در غیر این صورت هم اجازه پدر لازمه؟؟؟؟.
ب راهنماییتون خیلی نیاز دارم
مجبورا قبول کردم ک بعد عقد مهریمو ببخشم. از بابت نامزدم هیچ ترسی ندارم و اگه فقط بین خودمون دوتا میموند مشکلی نداشتم. ولی بخشیدن مهریه بخاطر خانوادشه میخایم برگه مهریه رو نشونشون بدیم ک بفهمن تصوری ک راجب من دارن و حرفایی ک میزنن اشتباهه و من واقعا نامزدمو میخام چون دوست بودیم باهم و اصلا اخلاق و رفتار و شخصیتم شبیه خانوادش نیست از اینکه ب اندازه تاریخ تولدم سکه مهریم کنن میترسن و راجبم حرفای بدی میزنن ب نامزدم. من حاضرم ۱۰۰ تا سکه باشه ولی باشه حتما. بنظرم تنها پشتوانه دختر مهریشه. البته فقط در برابر خانوادش این فکرو میکنم. من ۸ ساله با نامزدمم و میدونم حتی مهریمم ببخشم پشیمونم بشم بازم ناراحت نمیشم. ولی از اینکه خانوادش بفهمن و روزی اذیتم کنن خیلی میترسم. مخصوصا چون علاقه ای بهم ندارن. حتی تصور میکنم اگه یه روز بچه دار نشم و مهریه نداشته باشم ب راحتی زندگیمو از هم میپاشون...
چیکار کنم از نظر شما؟؟. چجور نامزدمو از این تصمیم برگردونم و متقاعدش کنم ک کار خیلی اشتباهی هست؟؟میترسم حرفی بزنم فک کنه از بخشیدن مهریه ترسیدن یا شکی به موندنش دارم. شرایط خیلی سختیه. چند روزه از استرس و فشار روحی حالم افتضاح بده معدم داغون شده
توروخدا خواهرانه راهنماییم کنید بگید بهش چی بگم😔