2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

1636 بازدید | 57 پست

سلام دوستان.  کسی اینجا هست که مهریشو بخشیده باشه؟؟ تو دوران عقد چی؟. میخام بدونم راسته که یا مرد باید مالی ب نام همسرش بزنه یا حق طلاق رو بهش بده تا دفترخونه اجازه بخشش مهریه رو بده؟. در غیر این صورت هم اجازه پدر لازمه؟؟؟؟.      

ب راهنماییتون خیلی نیاز دارم 

مجبورا قبول کردم ک بعد عقد مهریمو ببخشم. از بابت نامزدم هیچ ترسی ندارم و اگه فقط بین خودمون دوتا میموند مشکلی نداشتم.  ولی بخشیدن مهریه بخاطر خانوادشه میخایم برگه مهریه رو نشونشون بدیم ک بفهمن تصوری ک راجب من دارن و حرفایی ک میزنن اشتباهه و من واقعا نامزدمو میخام     چون دوست بودیم باهم و اصلا اخلاق و رفتار و شخصیتم شبیه خانوادش نیست از اینکه ب اندازه تاریخ تولدم سکه مهریم کنن میترسن و راجبم حرفای بدی میزنن ب نامزدم.   من حاضرم ۱۰۰ تا سکه باشه ولی باشه حتما.  بنظرم تنها پشتوانه دختر مهریشه.  البته فقط در برابر خانوادش این فکرو میکنم.    من ۸ ساله با نامزدمم و می‌دونم حتی مهریمم ببخشم پشیمونم بشم بازم ناراحت نمیشم.  ولی از اینکه خانوادش بفهمن و روزی اذیتم کنن خیلی میترسم. مخصوصا چون علاقه ای بهم ندارن.   حتی تصور میکنم اگه یه روز بچه دار نشم و مهریه نداشته باشم ب راحتی زندگیمو از هم میپاشون...

چیکار کنم از نظر شما؟؟. چجور نامزدمو از این تصمیم برگردونم و متقاعدش کنم ک کار خیلی اشتباهی هست؟؟میترسم حرفی بزنم فک کنه از بخشیدن مهریه ترسیدن یا شکی به موندنش دارم.   شرایط خیلی سختیه. چند روزه از استرس و فشار روحی حالم افتضاح بده معدم داغون شده 

توروخدا خواهرانه راهنماییم کنید بگید بهش چی بگم😔

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

ببخشید ک اشتباه تایپی دارم. تازه دیدمشون.   دارم با گریه می‌نویسم😔

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه فکری راجبت میکنن؟؟ 

نامزدت باید اونارو متقاعد کنه نه اینکه تو از حقوقت بگذری 

اینجوری که بدتره 

نمیدونم چطوری بگیش 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
خوب مهریه کم بزار . مگه حتما باید بالای ۱۰۰ باشه. تو ۱۵ بزار ۱۰ بزار

چه صفر باشه چه 1376 تا بازم قول دادم ببخشم و برگه رو نشون خانوادش بدیم

خب چه فکری راجبت میکنن؟؟  نامزدت باید اونارو متقاعد کنه نه اینکه تو از حقوقت بگذری  ا ...

متوجهم چی میگی.  ب اینم فک کردم 

حتی فک میکنم خودشم ترسیده وگرنه نباید انقد راحت ازم همچین چیزی میخاس😔 من جز مهریه چی میتونم داشته باشم اخه

به کی قول دادی؟ 

چه ربطی داره آخه 

تو قول بده با رفتارت اینو به خونوادش نشون بدی

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

ما حالا اونقدر زیاد مهریه نمیگیم مثلا همه خواهرا ۵۰۰ تا سکه میگیم اصلا نمیبخشیم یعنی چی اگه قراره ببخشی پس چرا از اول بگی انقدر...مادراشون مهمه مهریه باشه کمو زیادش مهم نیس ولی این ک باشه مهمه

خب چه فکری راجبت میکنن؟؟  نامزدت باید اونارو متقاعد کنه نه اینکه تو از حقوقت بگذری  ا ...

فک میکنن من زن زندگی نیستم و وسط راه ولش میکنم  فک میکنن عوض میشم فک میکنن عشق و عاشقی مال الانه فقط و بعد ازدواج ک همه چی عادی شد من زود خسته میشم میرم.   اونا نمی‌دونن من هشت ساله با بدترین چیزا هم ولش نکردم حتی یه روز

فک میکنن من زن زندگی نیستم و وسط راه ولش میکنم  فک میکنن عوض میشم فک میکنن عشق و عاشقی مال الان ...

خدا بسازه 🤦🏻‍♀️

خوشبخت باشی 🌱

عزیزم هر چی که باشه هرچقدرم شما همو دوس داشته باشین وبه هم اطمینان داشنه باشین بازم مهریه لازمه چون پشتوانه هستش خانواده همسرتم همینو میخوان که شمارو جو گیر کنن مهریتو ببخشی یه نظرم اگه میخوای کم کنی ۱۱۴تا سکه کن ولی هیچوقت کامل نبخش