سلام شبتون بخیر
ساعت مطالعه:۸ساعت
تعداد تست:۱۶۷
کیفیت مطالعه:خوب
شرح حال:امروز حالم خیلی خوبه، خیلی!!!
امروز بعد از سحر که بیدار شدم اینقدر چشام خسته بود که هی وسوسه میشدم که برم بخابم ولی یک ترفندی و به کار بردم که باعث شد جا نزنم و خیلی کاربردی بود
مثلا میگفتم بزار همین تست این درس و بزنم میرم، درس که تموم میشد میگفتم یک درس دیگه مونده حیف نیست ناقص باشه بزا زیست تموم بشه میخوابم
زیست که تموم میشد میگفتم تا الان که بیدار موندم بزا فیزیک بخونم بعدظهر کسلم نمیتونم
و اینطوری تونستم برنامه کل اون روزم و تقریبا انجام بدم و بعد با یک حس خوب خوابیدم، و بعدظهر در کمال تعجب ولی خیلی واقعی تونستم ۲ساعت درس بخونم بدون ضعف و خواب آلودگی
و یجوری انگیزه بالایی داشتم، شبام چون برنامهام تموم شده بود قرار بود که استراحت کنم ولی با خودم گفتم بزا یکم از برنامه فردا رو بخونم سبک تر کنم اذیت نشم و خوندم😁
پیشنهاد میکنم شماهم به کار ببرین🫡🌱
خب بچه های کنکور ما ۳ نفر هستیم تو روبیکا که گروه زدیم و بهم گزارش کار میدیم و همو پیگیری میکنیم
و تجربه و سوالاتمون در اختیار هم میزاریم تا الان خوب پیشرفته و بچه ها استمرار دارن تو خوندن، و البته اینم اضافه کنم که دونفر تجربی هستم و یک نفر انسانی پس ربطی نداره چه رشته ای هستی، اگه نیاز به انگیزه و پیگیری داری بگو لینک گروه برات بفرستم🥰✨️