2777
2789
عنوان

گزارش کار[روزپنجم]غیرممکن‌ها🌱

86 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر

ساعت مطالعه:۸ساعت

تعداد تست:۱۶۷

کیفیت مطالعه:خوب

شرح حال:امروز حالم خیلی خوبه، خیلی!!!

امروز بعد از سحر که بیدار شدم اینقدر چشام خسته بود که هی وسوسه میشدم که برم بخابم ولی یک ترفندی و به کار بردم که باعث شد جا نزنم و خیلی کاربردی بود

مثلا می‌گفتم بزار همین تست این درس و بزنم میرم، درس که تموم میشد می‌گفتم یک درس دیگه مونده حیف نیست ناقص باشه بزا زیست تموم بشه می‌خوابم

زیست که تموم میشد می‌گفتم تا الان که بیدار موندم بزا فیزیک بخونم بعدظهر کسلم نمی‌تونم

و اینطوری تونستم برنامه کل اون روزم و تقریبا انجام بدم و بعد با یک حس خوب خوابیدم، و بعدظهر در کمال تعجب ولی خیلی واقعی تونستم ۲ساعت درس بخونم بدون ضعف و خواب آلودگی

و یجوری انگیزه بالایی داشتم، شب‌ام چون برنامه‌ام تموم شده بود قرار بود که استراحت کنم ولی با خودم گفتم بزا یکم از برنامه فردا رو بخونم سبک تر کنم اذیت نشم و خوندم😁

پیشنهاد می‌کنم شماهم به کار ببرین🫡🌱

خب بچه های کنکور ما ۳ نفر هستیم تو روبیکا که گروه زدیم و بهم گزارش کار می‌دیم و همو پیگیری می‌کنیم

و تجربه و سوالاتمون در اختیار هم میزاریم تا الان خوب پیشرفته و بچه ها استمرار دارن تو خوندن، و البته اینم اضافه کنم که دونفر تجربی هستم و یک نفر انسانی پس ربطی نداره چه رشته ای هستی، اگه نیاز به انگیزه و پیگیری داری بگو لینک گروه برات بفرستم🥰✨️

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱

@jnjnjnjn  

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لینک میفرستی لطفا

https://rubika.ir/joing/GAIGJEAH0IZRSGVHONOZWNJSNGDQPQDH

@cute_babe  

@jnjnjnjn    

امروز ۵ ساعت خوندم مهمون داشتیم عزیزم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙