2777
2789
من ۵ ساله دارم زجر میکشم خیلی دوست دارم بمیرم اگر نماز حاجت بخونن برام به نیت اینکه بمیرم تاثیر داره ...

مرگ دست خداست  متاسفانه یا خوشبختانه 

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

من ب جایی رسیدم ن از مرگ میترسم ن از خودکشی .فقط دلم ب شوهرم میسوزه چون نامزد قبلیش هم فوت کرده . همش میگم بی انصافیه منم اینطور تنهاش بذارم . در حالی ک از دست اذیتاش دارم ب خودکشی فکر میکنم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ادم اگه هدفی نداشته باشه دوس داره بمیره  وگرنه هدفها وآرزوهامونه که مارو زنده نگه میداره ...

من یه هدفی دارم بهش رسیدم معجزه هست برام  برام اما الان میبینم هیچوقت به درد اون هدف نمیخورم به هر آن چیزی ک تو تصوراتم امکان نداره برسم همش هم بخاطر خودمه بخاطر اینکه کم گذاشتم بخاطر اینکه داره همینجوری از دستم میره هر روز کمرنگ میشه دارم از دستش میدم بخاطر خودم و خودم نمیتونم جلوی خرابکاری خودمو بگیرم اصلا دارم دیوونه میشم تو چهارچوب گیر کردم نمیتونم دیوار دورمو بشکنم انگار هرچی سعی میکنم و داد میزنم یکی کمکم کنه بشم آدم قبلی نمیشم حصار دورمه نمیتونم من نمیخوام اون چیزی که بدست اوردمو از دست بدم بدون اون هدف نمیتونم زندگی کنم زندگیم سیاه میشه تباه میشه من میخوام به چیزایی که تو تصوراتمه برسم

این فکرو نکن  البته در حالی ک خودمم مثل توام در این حد ک کارم رسید ب خود زنی و کارت قرمز منی ...

دقیقا مشابه شرایط شما هستم من نمیفهمم چیکار کردم لایق اینم خودم چیزی که زندگیمه رو دارم با دست خودم از دستش میدم متوقف شدم انگار نمیفهمم چی غلطه نمیفهمم دارم روانی میشم دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار دلم میخواد تموم شه یا درست شه دارم منفجر میشم

من وقتی به مرگ فکر میکنم به شدت دلم برای بچه هام میگیره و مادرم اینکه بچه هام چقدر بدون مادر بی پناه ...

من دلم برای پدر و مادرم میسوزه یک قبر گرونه بیچاره ها خرج میفته رو دستشون

دقیقا مشابه شرایط شما هستم من نمیفهمم چیکار کردم لایق اینم خودم چیزی که زندگیمه رو دارم با دست خودم ...

تو مشکلت جیه عزیز

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
چه چارچوبیه که نمیذاره از رسیدن به هدفت لذت ببری 

از رسیدن لذت میبرم 

اما نمیدونم مشکل چیه همینه اولش گفتم ‌کافی نیستم نمیتونم به چیزایی که میخواستم برسم تو این هدف

من ۵ ساله دارم زجر میکشم خیلی دوست دارم بمیرم اگر نماز حاجت بخونن برام به نیت اینکه بمیرم تاثیر داره ...

ناشکری کردن وآرزوی مرگ کردن یعنی ازخداناامیدشدن واین خیلی گناه بزرگیه...توزندگی پس اززندگی یه نفردقیقاشرایطش مث شمابودوهمش آرزوی مرگ داشته اونجاسالهاموردعذاب قرارگرفته(سالهاموادمذاب داخل بدنش ریختن)

چرا در مورد خودت اینطوری صحبت میکنی؟ چیشده که اینطوری شدی؟ ناگفته نماند منم از خودم بیشتر حرصی میشم ...

تو پست بالاتر گفتم همونجا ک گفتم به هدفم رسیدم ولی کافی نیستم