2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زکات به 9تاچیزتعلق میگیره البته باشرایطی خمس مانده درآمدیااضافه درآمدت آخرسال خمسی  

میتونی زنگ بزنی دفترامام جمعه شهرتون خودشون برات حساب میکنن ولی خیلی راحته

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

مباحثش خیلی طولانیه خودت بخونی بهتره 

زکات به بعضی موارد خاص تعلق میگیره اگه از یه حدی بیشتر بشه و یمقدار مشخصی  به اشخاص و موارد خاصی تعلق میگیره 

خمس اینکه یه زمانیو درسال مشخص میکنی و تا سال بعد هرچی درامد داشته باشیو هرچقدر خواستی خرج میکنی ولی اگه اضافه موند یک پنجمشو خمسشو میدی که اونم به موارد خاصی تعلق میگیره 

مثلن فردامیخای حساب کنی بایدسال دیگه همین موقع دوباره یک پنجم از مانده درآمدتوخمس بدی 

هرچیزی که داری وارزش مالی داره روبنویس پول نقد مثلن گوشت وبرنج وادویه شوینده همه چی بعدتقسیم به 5کن لباس ووسایل خونه اگه هدیه وجهیزیه نباشه لباس که خودت خریدی وحتی یکبادم نپوشیدی طلااگه بعنوان سرمایه میگیری نه طلایی که استفاده میکنی یایکباراستفاده کردی وبدهی هاتم ازمجموعش کم کن هرچی موندیک پنجمش بایدخمس بدی اول فامیل بعدهمسایه بعد همشهری فقیرآبرومندکه خرج زندگیش بشه نه مثلن خرج موادپدرخونواده

بی شک باران زیباترین نعمت خداست