2777
2789

من واقعا خستم از این دوستم نمیدونم چه رفتاری داشته باشم از دروغ انرژی بدی میگیرم حالا علاوه بر اینکه سر همه چیز دروغ میگه رفته ساخته ک زهرا قبلا از من برا داداشش خواستگاری کرده من داداشم کلا دو ساله ازدواج کرده و قبل ازدواجم دوست بود با زنش

این دوستمم تقریبا فامیل دوره و رفته به دختر فامیل این حرف و زده اونم اومد به من میگه واقعا همچین کاری کردین؟من واقعا همچین کاری نکردم الان تو فامیل حرف بچرخه چجوری باید از داداش و زنداداشم به خاطر داشتن همچین دوستی خجالت نکشم بهش میگم میگه من همچین حرفی نزدم ولی با توجه به شناختم اهل این کاره

لایک نکن خواهر منننن  

خب باید هرچه سریع تر ارتباطتو باهاش قطع کنی 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولم نمیکنه به خدا هر روز پلاسه خونمون

دیگه چاره ای نداری که یجوری بپیچونیش

اگرم چیزی گفت بگو مثل‌خودت دروغ میگم

یه روز بگو مهمون رسمی داریم نمیشه بیای

یه روز بگو داداشم خونه اس راحت نیست بیای

واضح بهش بفهمون نمیخوای بیاد

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون