2777
2789

البته از خودش نشنیدم همسرم بهم گفت و گفت

مادرم شرط گذاشته ک بریم توی همون خونه ک بهمون کادو میده زندگی کنیم

اما من از همون اول گفته بودم برای زندگی نمیام شهرتون

بنظرتون قبول کنم کادو رو؟

توضیحات: من اهل تهرانم و همسرم اهل یکی از شهرهای استان گیلان، و من همون اول گفتم ک شهر رشت رو برای زندگی انتخاب کردم و اون موقع قبول کرد همسرم

الانم حرفی نداره اما این شرایطی هست ک پیش اومده 

شما جای من باشید چیکار میکنید؟

اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻

خب وقتی کلا از خانواده خودت دوری 

دیگه فرقی زیادی هم بین رشت و گیلان نیست 

ولی بازم ببینید شرایط خودتون چطور میشه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو قبول کن مستجری مخصوصا تهران سخته البته اگر ازنظر مالی اوکی هستین قبول نکن

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

خب وقتی قراره رشت زندگی کنی چرانمیری همون خونه که کادودادن؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خب وقتی قراره رشت زندگی کنی چرانمیری همون خونه که کادودادن؟

خانواده همسرم رشت نیستن، ی شهر دیگه هستن یکی از شهرای استان گیلان

نمیخواستم‌نزدیکشون باشم 

مگه همسرت کار ثابت نداره ؟ معمولا هر جایی مرد کار میکنه ، همون جا هم زندگی میکنن دیگه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خانواده همسرم رشت نیستن، ی شهر دیگه هستن یکی از شهرای استان گیلان

بستگی داره خونواده شوهر ت چجور آدمایی هستن اگه اهل دخالت نیستن شوهرتم خاله زنک نیست برو 

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
مگه همسرت کار ثابت نداره ؟ معمولا هر جایی مرد کار میکنه ، همون جا هم زندگی میکنن دیگه 

نه عزیزم شغل ثابت ندارن و توی کار خرید و فروش هستن 

بیشتر با تلفن انجام میشه کاراشون

میگم، همسرت دقیقا اینجوری مطرح کرد؟ گفت شرطه؟ 

اخه هدیه دیگه شرط و اینا نداره

یک جوریه.... 

به نظرم چشمت را روی هدیه ببند و مستقل باش

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1