2777
2789
عنوان

خوابتونو دست کم نگیرین واقعیته

289 بازدید | 19 پست

دیشب خواب دیدم دندون شوهرم لق شده صبح که از خواب پاشدیم زنگ زدن پسر عمه ش جوون دیشب سکته کرده مرده امروز روز نحسی بود واس ما

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده خدا چند سالش بود

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

وای خواب دندون همیشه درست در میاد 

منم هر وقت خواب دندون میبینم یکی از فامیلامون فوت می‌کنه 🤦🏻‍♀️

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من ی بار رویای صادقه دیدم کلی وقت درگیرش بودم

یعنی چی؟؟ بیشتر توضیح بدع

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
بنده خدا چند سالش بود

۴۰ سالش بود ی پسر ۱۵ و ۲۰ ساله داره خدا نشون نده خانومش کل صورتش کنده بود

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
خدا رحمتشون کنه . منم هفته پیش خواب دیدم تو خواب بهم گفتن یک ماه دیگه می میرم .

خدا نیاره اونروز عزیزم صدقه بده