فرفری_جون27 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 113 عنوان میخام کادو منزل مبارکی برا جاریم ببرم 167 بازدید | 9 پست پتو خوبه ببرم؟ یدونه پتو یکنفره نو کنار دارم نظرمه اونو ببرم ولی اصلا نمیدونم چه قیمته... کسی داره ازینا؟ جنسش چجوره؟ قیمتش حدودا چنده بنظرتون؟ راهنماییم کنین خانوما ممنون میشم 1403/01/13 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 نبر۱وسیله خونه ارزانترببربعدهامیفهمی دلیل حرفم رو مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
سویل75 عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 6918 هشتصده قیمتش،بنظرم کمترببر بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
فرفری_جون27 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 113 نبر ۱وسیله خونه ارزانترببر بعدهامیفهمی دلیل حرفم رو اخه اینو دارم وسیله دیگه بخام بگیرم باید الان هزینه کنم دستمون باز نیست الان،،، این حدود 500 بیشتره قیمتش؟
پسوریازیس عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 اخه اینو دارم وسیله دیگه بخام بگیرم باید الان هزینه کنم دستمون باز نیست الان،،، این حدود 500 ب ... اگه پتو مسافرتی هست ۵۰۰ هستش من پتو یه نفره خریدم دونه ای ۹۰۰ من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 اخه اینو دارم وسیله دیگه بخام بگیرم باید الان هزینه کنم دستمون باز نیست الان،،، این حدود 500 ب ... بله بیشتره۳۰۰پول بزارپاکت خوشگل بده مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
فرفری_جون27 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 113 اگه پتو مسافرتی هست ۵۰۰ هستش من پتو یه نفره خریدم دونه ای ۹۰۰ نه مسافرتی نیست، ینفره س ولی میترسم قدیمی باشه با اینکه قیمتشم خوبه بچشمش نیاد
فرفری_جون27 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 113 اون برات چی آورده در همون حد ببر من خونه عوض نکردم،، اون موقع عروسیم تابلوفرش آورد
فرفری_جون27 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 113 من خونه عوض نکردم،، اون موقع عروسیم تابلوفرش آورد 7،8سال پیش