2777
2789

پتو خوبه ببرم؟ یدونه پتو یکنفره نو کنار دارم نظرمه اونو ببرم ولی اصلا نمیدونم چه قیمته... 

کسی داره ازینا؟ جنسش چجوره؟ قیمتش حدودا چنده بنظرتون؟ راهنماییم کنین خانوما ممنون میشم 

نبر

۱وسیله خونه ارزانترببر

بعدهامیفهمی دلیل حرفم رو

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینو دارم وسیله دیگه بخام بگیرم باید الان هزینه کنم دستمون باز نیست الان،،، این حدود 500 ب ...

اگه پتو مسافرتی هست ۵۰۰ هستش من پتو یه نفره خریدم دونه ای ۹۰۰

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
 اخه اینو دارم وسیله دیگه بخام بگیرم باید الان هزینه کنم دستمون باز نیست الان،،، این حدود 500 ب ...

بله بیشتره

۳۰۰پول بزارپاکت خوشگل بده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......