2777
2789

ازدواج بااختلاف سنی بیش از شش یا هفت سال مشکلات زیادیو به همراه داره اینکه دو طرف همدیگرو درک نمیکنن ومخصوصا مرد یه فاز بزرگ بودن برمیداره 

دوست من با چهارده سال اختلاف سنی ازدواج کرده و واقعا مشکلات خیلییییییی زیادی داره . مثلا همین چن وقت پیش یه عروسی دعوت بودیم بخاطر اینکه ایشون چه تیپی بزنه دعواشون شد یا سر اینکه میاد شهر بازی سرکوفت میخوره یا خیلی چیزای دیگه مثلا خجالت میکشه تو مهمونی کنار شوهرش بشینه فک میکنن پدرشه ...پس قبل ازدواج حتما به این چیزاشم فک کنین باتشکر 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت قبل ازدواج چشم نداشت که ببینه پسره مثل پدرش هست؟

در ثانی اونی که مهم هست اختلاف سنی نیست درک کردن طرفین هست که مهم هست هزارتا تاپیک ااینجا هست که طرفین همسن هستن یا اختلاف سنی دو ساله دارن مثل سگ و گربه میپرن به هم

شما خواهشا فقط راجب خودت فک کن این فضولیا به شما نیومده منو و شوهرم 13 سال اختلاف داریم عاشق همیم و ...

عزیزم این یه نکته روانشناختی بود اول که برا همه صدق نمیکنه بعدشم قصد توهین نداشتم 🙃

دوستت قبل ازدواج چشم نداشت که ببینه پسره مثل پدرش هست؟ در ثانی اونی که مهم هست اختلاف سنی نیست درک ...

قبول ندارید سن هم تو درک متقابل تاثیر داره ؟ همش نیست ولی تاثیر داره الان منو اون داداشم که چهار سال اختلاف سنی داریم بیشتر همو درک میکنیم تا اونیکی دوازده سال باهاش اختلاف دارم