2777
2789
عنوان

دوستان اینجا کی‌ها افسردگی دارند؟

300 بازدید | 53 پست

افسردگی از نظر اینکه دکتر تایید کرده نه با تجویز اطرافیان یا خودتون🙂

راهکارتون بغیر از دارو چی بوده برای افسردگی‌های حاد؟

من خودم الان خیلی بهتر شدم یعنی عین معجزه هستش اما اثراتش نمیدونم چیکار کنم

مثلا من چندین سال ( حدودا ده سال) بخاطر از دست دادن پدرم گریه کردم بعد الان که بهتر شدم و دیگه گریه نمیکنم وقتی میرم بیرون و کارهای شاد انجام میدم وقتی برمی‌گردم خونه باید برم تو لاک خودم بغض کنم🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چی خوب شدی 

با دارو؟؟

یوگا و مدیتیشن انجام بده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
با چی خوب شدی  با دارو؟؟ یوگا و مدیتیشن انجام بده

یه مدت دارو استفاده کردم روانپزشک با روانشناس همزمان بود بعدش دیگه خودم به مرور زمان حالم بهتر شد با کار کردن چون فکرم درگیر میشد

اما اثراتش نمیتونم پاک کنم 

من که دیگه بهتره بگم افسردگی دچار من شده . من خود دیو افسردگی هستم که شکل انسانی دارم

من از ۱۲ سالگی اول‌ها که نمیدونستم چرا اینطوری بعدها متوجه شدم افسردگی دارم😅

ولی با کار کردن حالم خیلی بهتر شد چون دیگه وقت ندارم به چیزی فکر کنم