2777
2789

کرم پودر مناسب پوستت با براش های خیلی خوب

سعی کن هیچ چیز فیکی نخری 

ایرانی بخر ولی فیک و مترویی اصلااا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه یه پوستی که با شوینده مناسب شسته شده باشه و پاک شده باشه  

دارمش شما بگید چه لوازم ارایشی نیازه ک برم بگیرم من تاحالا میکاپ انچنانی نکردم فق درحد ضد افتاب و رژ🙂😂

اگه پوستت نیاز داره کرم پودر

رژ گونه رژ لب 

برق لب

خط چشم سایه مداد ابرو مداد چشم

یه سری محصولات هم تکمیلیند مثل پرایمر فیکساتور اسپری فیکس پودر فیکس 

هایلایتر کانتور

مژه هام بلنده

فرقی نداره.باید مژه بزاری بخاطر خط چسمی ک‌ میکشی میکاپت مثل ارایشگرا میشه.البته اگر لنز میزاری دوچندان میکنه نمای صورتت مثل ارلیشگز

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
چجوری بفهمم چه کرم پودری مناسب پوستم نظرتون راجب لاکچری کوین چیه؟

نوع پوستت چیه؟؟ تا چه قیمت میتونی هزینه کنی؟؟

لاکچری کویین و برندای نت ورکی اصلااااا نخر

پوستت داغون میشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!