2777
2789
عنوان

بغض💔گریه💔صبر🌱

289 بازدید | 30 پست

من آنقدر خسته‌ام ، آنقدر شکسته‌ام ، آنقدر خورد شدم ، که میتونم ساعت ها حرف بزنم از دردام ، ساعت ها گریه کنم ، ساعت ها به یه گوشه خیره شم بدون هیچ حرفی ، بدون اینکه خسته بشم :)

هم دلم میخواد ساعت ها از دردام حرف بزنم

هم دلم میخواد فقط به یه نقطه کور خیره بشم و ساکت بمونم

هم دلم میخواد شُرشُر اشک بریزم

هم دلم میخواد نزارم اشکام بریزه :)

هم دلم میخواد درد و دل کنم

هم دلم میخواد بریزم تو خودم و هیچی نگم :)

مثل آدم های دوقطبی یا آدم‌هایی که بین قلب و عقلشون گیرن :)

وسط این همه درگیری اما قوی ام 

شکسته و تیز

تنهای تنهای تنها

. دخترکی ک  انگار مال این دنیا نیست...

ما دو مغرور، دو خودخواه، دو بد تقديريم؛؛؛عاشقی کردن ما شرح عدم در عدم است ..‌

مرور کردن اتفاقات بیشتر از خود اتفاق آدم رو غمگین میکنه روح و روان آدم رو میخوره نباید هیچ اتفاقی رو توی ذهن مرور کرد فقط باید رها کرد رها

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
مرور کردن اتفاقات بیشتر از خود اتفاق آدم رو غمگین میکنه روح و روان آدم رو میخوره نباید هیچ اتفاقی رو ...

من چیزی رو مرور نمیکنم 

من دقیقا وسط خستگیامم 

وسط دلتنگی ..دوراهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی رو مرور نمیکنم  من دقیقا وسط خستگیامم  وسط دلتنگی ..دوراهی

فقط باید صبر کرد زمان همه چیز رو درست میکنه و به قلبت رجوع کن هر راهی که فکر میکنی قلبت بهت میگم رو برو اون درسته 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

دوستم برو روانشناس

فقط تویی ک میتونی خودتو از مخمصه نجات بدی

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

فقط باید صبر کرد زمان همه چیز رو درست میکنه و به قلبت رجوع کن هر راهی که فکر میکنی قلبت بهت میگم رو ...

من باقلبم تصمیم گرفتم و به اینجا رسیدم ..😔دارم میجنگم باهاش

دوستم برو روانشناس فقط تویی ک میتونی خودتو از مخمصه نجات بدی

چندوقته تراپی میرم ولی ...برام دعاکنید

چرا آخه  من نبودم چی میشد :)  کسی براش مهم نی ک

هستیم و محکومیم به همین زندگی به همین سرنوشت 

چندوقته تراپی میرم ولی ...برام دعاکنید

اگه خودت بخای حتما خوب میشی

ب خودت بیا تا کی میخای عمرت اینجوری هدر بدی

وقت طلاست یهو دیدی گذشت و مواقعی ک می‌تونستی خوش بگذرونی رو در فکر و خیال بودی

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

اگه خودت بخای حتما خوب میشی ب خودت بیا تا کی میخای عمرت اینجوری هدر بدی وقت طلاست یهو دیدی گذشت و ...

اخه چجوری فکرنکنم وقتی نمیدونم قراره چی بشه چی میشه سرنوشتم .و

مرور کردن اتفاقات بیشتر از خود اتفاق آدم رو غمگین میکنه روح و روان آدم رو میخوره نباید هیچ اتفاقی رو ...

کاش رها کردن ب همین راحتی بود کااااااااش

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه