2777
2789

کم کم پذیرفتم که راهی جز تخمک اهدایی ندارم..... دربارش مطالعه کردم و پذیرفتم

پذیرش تخمک از یه زن دیگه واقعا برام کار ساده ای بود چون اعتقادی به اینکه بچه ها از نظر ژنتیکی متفاوتن ندارم.... همه بچه ها از دید من پاک به دنیا میان و تربیت ماس که اونا رو متفاوت میکنه. از طرفی کی گفته ژن من از اون بنده خدا که اهدای تخمک میکنه برتره؟!

اما فقط از یه نظر پذیرشش سخت بود!!!!! اینکه یه زن دیگه بجای من باید تو زندگیم وارد می‌شد.... نگران رابطه خودم و شوهرم بودم و از نظر روحی چندین ماه طول کشید تا کنار بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشون پرسیدم چیکار کنم؟ گفتن سنی نداری، یه بار تخمک گیری بشو ببینیم چی میشه..... اما تو اتاق عملیاتی ...

عزیزم من پلی کیستیک دارم 

یعنی امکان داره فولیکول های منم پوچ و بی خاصیت باشه؟

دکترم برام لتروزل و اچ ام جی تجویز کرده که تحریک بشه من اصلا فولیکول غالب ندارم

💗

اون زمان توی اصفهان قانونشون صیغه محرمیت غیابی بود.... یعنی نه ما اهداکننده رو می‌دیدیم نه اون ما رو میدید ولی غیابی اونو به عقد موقت همسرم درمیاوردن....

من اینو نپذیرفتم و با شوهرم به تهران رفتیم چون اونجا این قانون مسخره نبود

با یه خانم خیلی خوب آشنا شدم که واسطه تخمک اهدایی بود و اون خیلی خواهرانه برام کار رو پیش برد. دو ماهه یه اهداکننده خوب پیدا کرد و ازش ۵۷ تت‌ تخمک گرفتن که ۲۶ تا جنین کیفیت آ برامون فریز شد.....

من و شوهرم خیلی خیلی خوشحال بودیم و برامون یه موفقیت خوب بود

لايك

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اون زمان توی اصفهان قانونشون صیغه محرمیت غیابی بود.... یعنی نه ما اهداکننده رو می‌دیدیم نه اون ما رو ...

عزیزم تو هر سونویی مشخص میشه که خانم تخمک داره داره یانه؟؟؟منم pco هستم تا الان هر سونویی رفتم گفتن اوکیی مشکلی نداری الان ترس افتاد تو دلم که مثل شما نکنه سونوهایی که دادم دقیق نبوده باشه 

شما سونو واژینال رفتین یا شکمی؟

به توکل نام اعظمت💚

راستی یادم رفت اینو بنویسم که توی اصفهان شوهرم حاضر نشد بیاد ویزیت دکتر مردان. من خودم پرونده رو بردم و بعد هم جواب اسپرموگرافی رو بردم و بخش مردانه کار به نظر خوب میومد....‌ اما وقتی رفتیم تهران دکتر قاسمی توی کلینیک ابن سینا حاضر نشد بدون معاینه شوهرم اجازه آی وی اف بده...

بالاخره بردمش ویزیت و ..... بعله! با اولین معاینه گفت واریکوسل شدید داری!