2777
2789

ببخشید تو تاپبک شما تگ میکنم.

@maman3gol  

چی برا من نوشته بودین که تاپیک تعطیل شد؟؟

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید تو تاپبک شما تگ میکنم.   @maman3gol     چی برا من نوشته بودین که تاپیک تعطی ...

کجا؟! یادم نمیاد اصلا دقت نمیکنم ب نام کاربری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کجا؟! یادم نمیاد اصلا دقت نمیکنم ب نام کاربری 

نمیدونم

فقط اومدم پیامتونو باز کنم دیدم تاپبکش تعطیل شده

آخرین تاپیک که تعطیل شد فکر کنم تاپیک توهین به رهبری بود

البته اونجا من چیزی ننوشته بودم

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .         
نمیدونم فقط اومدم پیامتونو باز کنم دیدم تاپبکش تعطیل شده آخرین تاپیک که تعطیل شد فکر کنم تاپیک توه ...

🤔😁یادم نمیاد،بیخیالش عزیزم ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
🤔😁یادم نمیاد،بیخیالش عزیزم ❤️

کنجکاو بودم، باشه😅💕

@niniyar_5  

سلام

استارتر درخواست تعلیق دارن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_5     سلام استارتر درخواست تعلیق دارن. ممنون

🟧 و کاربری @دdaran  

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_5     سلام استارتر درخواست تعلیق دارن. ممنون

اینو ندیده بودم درخواست لغو داره ده دقیقه بعدش تاپیک سیاسی خیلی ناجوری زد برای لغو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اینو ندیده بودم درخواست لغو داره ده دقیقه بعدش تاپیک سیاسی خیلی ناجوری زد برای لغو

آره با خودم می گفتم چرا نی نی یار لایک نکردن.