2777
2789
عنوان

به چیه شوهراتون دلتون خوشه واقعا

269 بازدید | 12 پست

مال من ک اصن خوب نیس من تازه زایمان کردم چن روز موندم خونه خودم  الان ۴ روزه اومدم خونه مادرم اصن ن میاد بچشو ببینه ن وقتی میزنه میپرسه حال بچم چطوره انگار اصن براش مهم نیس بودن بچه براش .مابامخالفت خانواده ها ازدواج کردیم پیش خانوادش میشینیم مادرش همه جوره تلاش کرد ک منو از چشم شوهرم بندازه قبلا ها برام خوب ولی چن مدتی بود خیلی اخلاقش بد شده بود همیشه دعوا داشتیم حتی توبارداری چن بارم دست روم بلن کردم الانم ک اومدم چن روزه خونه مادرم اصن براش زنگم نمیزنم گاهی اون میزنه واقعا دلم شکسته ازش اصن ی جورشدم.ب این نتیجه رسیدم ک دوس داشتن عاشق شدن همش دروغه دنبال کسی باشین ک ادم باشه تکیه گاه باشه براتون ب حرفای الکی توجه و اعتماد نکنید

به همین همراه بودنشون و رفتارشون دلخوشم

قبل بارداری هم اینجوری بودن؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺💔 امیدوارم به خاطر بچه هم که شده خوب بشید با هم

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

منم تو تاپیک آخرم خوبی بدی های شوهر و خودمو گفتم

وقتی اینو نوشتم فهمیدم منم کم تو بحث هامون مقصر نیستم چون شنونده خیلی بدیم 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!