2777
2789
عنوان

خانومایی ک کارمندین میشه بیاین

195 بازدید | 20 پست

اول اینکه اگ دوس دارین میشه بگین حقوقتون چقدره

و اینک خرج و مخارج تو خونه رو چطوری تقسیم میکنین؟ 

اگر مثلا چیزی بخرید ب نام کی میشه چقدر از حقوقتون برای خونه خرج میشه

برای خودتون جدا پس انداز میکنین؟ 

من ۱۵،خونه به نامم هست چون خودم خواستم و دعوا راه انداختم که باید به نامم بشه پولم خرج خودم ک بچه ام میشه لباس و چیزهایی که دوست داریم 

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

هرچی بخرم با پول خودم بنام خودم میشه خرج حونه با همسرمه من وام زیاد گرفتم پولامو پس انداز میکنم یا برای قسط وام میره اگر گاهی دوسداشته باشم شیرینی یا خوراکی میخرم که خیلی کم پیش میاد

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال انشالله ۵۰

هزینه‌های  روزانه زندگی با همسرم هست

تا پارسال ماهی ۱۹ قسط میدادم

امسال قسط رو میخوام به ۴۰ برسونم

هر چی بخریم نصف نصفه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من ۱۵،خونه به نامم هست چون خودم خواستم و دعوا راه انداختم که باید به نامم بشه پولم خرج خودم ک بچه ام ...

شغلتون چیه؟ بنظرم همه چیز به اولش بستگی داره اینکه از اول چطوری مردتو عادت بدی اگه از اول هرچی درمیاری خرج کنی تا آخرش همین میشه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

هرچی بخرم با پول خودم بنام خودم میشه خرج حونه با همسرمه من وام زیاد گرفتم پولامو پس انداز میکنم یا ب ...

مثلا زمین اگر بخواهید دوتایی بخرین. برحسب پولی ک. گذاشتین ب نام میشه؟ 

من دوستم رفت با شوهرش شریکی خونه خرید حالا کارشون. ب جدایی کشیده پسره هیچی مهریه نمیده😐

میگ همون دو دنگی ک از خونه ب نامت هس هم برگردون تا طلاق بدم/:

دو دنگ در اصل با پول دختره بوده اصن مال خودشه

امسال انشالله ۵۰ هزینه‌های  روزانه زندگی با همسرم هست تا پارسال ماهی ۱۹ قسط میدادم امسال قسط ...

بسیار عاالی

حتی اگ شما پول بیشتر بذارید هم نصف نصف يا مثلا اگر زمین بخرید برحسب پولی ک. گذاشتین ب نام تون میشه

مثلا زمین اگر بخواهید دوتایی بخرین. برحسب پولی ک. گذاشتین ب نام میشه؟  من دوستم رفت با شوهرش ش ...

من هرچی پول بدم همونقدر خونه بنامم میشه حتی شعیر هم حساب می.کنم بالاخره پول خودمه و اینکه موقع طلاق گفته دو دانگو برگردون مگه بنام دختره نیست؟میتونه وکیل بگیره و الزام بفروش بگیره دادگاه به مرد میگه شما میخایی این دو دانگو بخر پولشو میده به خانوم اگر نخاد کل ملک فروخته میشه سهم هر کدومو میدن

چقدرر خوب  چطور عادتش دادی ک مبلغی رو هم براتون بریزه

اوایل ازدواجم شاغل نبودم برام پول واریز میکرد بعد شاغل شدنم هم همون روند رو ادامه داد و گفت فکر کن سرکار نمیری احتمالا اینطوری عادت کرد