2777
2789
عنوان

چقد این متنو قبول دارید؟

282 بازدید | 14 پست

این خیلی سخته اما باید بپذیری خیلی از دوستی ها و روابط با اینکه قبلا روزهای قشنگی داشته اما دیگه جز تلف کردن وقتت چیزی به تو اضافه نخواهد کرد

و از کجا میفهمید به این مرحله رسیده؟ 

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری دوستی ها در واقع دوستی نیست

همکلاسی بودنه

همکار بودنه

وقتی اون دوران میگذره میبینی دو طرفه نیست

برات مایه نمیذاره

یا مثلا فقط بگو بخند بوده

شخصیت طرف چیزی نیست که کنارش بگی این هم‌نشین ایده آل منه

نمیگم این روابط رو باید تموم کرد ها... ولی دلیلی نداره خیلی عمیق بدونیمش و وابستش باشیم. 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

خیلی ازروابط مخصوصا ازدواجای الان همینه ...چون هدفا فرق کرده ...وقتی سطح هدف بیاد پایین دستاورداهم ارزشش همونقدر میاد پایین ...وبعد یمدت عادی شدن منجربه دلزدگی میشه و نهایتا منتج به پایان رابطه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
وقتی توی اون رابطه حس ناکافی بودن کنی یا انرژی منفی دریافت کنی کاملا باهاش موافقم

😥😥😥

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

از اونجایی که وقتی‌ این متن رو خوندی یهو یک رابطه یا شخص یادت میوفته :))) 

اونجا میفهمی‌ که دسگه تمومه

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟