2777
2789

سلام.. سیزده تون مبارک.. سال خوبی داشته باشید..

امروز خانواده همسرم منو دعوت کردن همه با هم رفتیم ویلا و اینو بگم ارتباط من با خانواده همسرم عالیه خیلی منو دوست دارن منم همینطور

داشتم با مادر همسرم صحبت میکردم که یک دفعه همسرم دراز کشید و سرش رو گذاشت روی پاهام..

گفتم که اگر میخوای بلند شم پتو و... بیارم برات گفت که نه نیازی نیست..

خیلی خجالت کشیدم جلوی خانواده همسرم.. خیلی حواسم هست  حرکات این چنینی توی جمع نباشه...

عادت داره سرش که روی پاهامه موهاشو نوازش کنم ولی من خودمو زدم ب اون راه مشغول صحبت شدم..

اونم صورتش رو اخمو کرد من دیدم ولی بقیه ندیدن چون پشت ب اونا بود..

هنوز دارم خجالت میکشم به نظر شما حرکتش بد بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار می خواست حرص کسیو دربیاره🫥

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نه خیلی گوگولییه😐💔

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

از ته دلمممممممممم

خوش به حالت

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

لذت بردی عزیزم 

با خودت صادق باش 

بعدم کار زشتی نکرده 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر