2777
2789
عنوان

چرا اصفهانی خسیس

1383 بازدید | 24 پست

از زمان صفویه اصفهان در گذر راه ارتباطی جنوب به خراسان و شمال بوده. تعداد کاروانسرا در اطراف آن نشان دهنده کرم و بخشش و به فکر مسافر بودند حتی هر شب غذایی رایگان ب مسافران میدادند.زمانیکه قحطی در ایران میشه همه هجوم می‌برند به اصفهان.آنها مجبور به بستن دروازه شهر می‌شوند.از آنجا لقب خساست به اصفهان تعلق گرفت.#بیایید با تعصب بیجا،بدون مطالعه قضاوت نکنیم#

تازه من یک ایرانی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شورشو دراوردن یه روز گیر میدن به ترک ها یه روز اصفهانی ها یروز کردها ول کنید همه ایرانیم بخدا

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

ما شیرازی ها هم تنبل نیسیم، خوش گذرونیم

تا دو تا درخت میبینیم میریم حصیر پهن میکنیم یه کاهو ترشی می خوریم.

پنجشنبه جمعه ها میریم طبیعت

اتفاقا مغازه های شیراز شبا تا صبح بازن

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .         
بچه ها من ی تاپیک میخوام بزنم اما سهم تاپیکام تموم شده کی اینکارو برام میکنه

شما که یه تاپیک امروز بیشتر نزدی

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .