2777
2789

امروز با دوستم رفتیم که عکس بگیریم بعد من اونجوری ک بهم میاد میکاپ نکرده بودم و موهامم زشت بود ابروهامم برنداشته بودم خیلی چهرم بد بود بعد بینیمم یکم قوز داره بدنم لاغره برهمین اعتماد ب نفس ندارم

‌ حس میکردم داره تحقیرم میکنه هی پز اندام تو پرشو میداد بعدم گف بیا توم بیادعکس بگیر گفتم نه من امروز خوب نیسم بعد دوربینو گزاش رو سلفی ک دوتامون بیفتیم گف ببین چق خوشگلم  گف بیا دیگ عکس بندازیم گفتم نه من امروز خوشگل نیسم گف اونی ک خوشگل باشه خوشگله چه ربطی داره

خیلی خورد شدم بعد دیگ هیچی نگفتم ازونجا برگشتم

‌یعنی واقع من زشتم پس چرا هرجا میرم بهم میگن چقد خوشگلی الکی تعریف میکنن ینی🥲🥺

نمیدونم بد عکسم یا واقعا زشتم

تو دوربین خیلی بد بودم با اینکه گوشی دوربینش پیشرفته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو چرا بگی من امروز خوشگل نیستم و خودتو تحقیر کنی تا اون فرصت برا همچین حرفایی پیدا کنه 

تجربه ثابت کرده اونایی که خیلی به خودشون مینازن و خیلی احساس زیبایی دارن اونقدرم قشنگ نیستن

در عوض اونایی که خودشونو زشت میخونن واقعا زیبان

من اینو چند بار به عینه دیدم

چه عقده ایه ولش کن بابا 

وقتی همه بهت میگن خوشگلی خب حتما هستی دیگه 

عکستو بزار راستشو بهت میگم

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
خب تو چرا بگی من امروز خوشگل نیستم و خودتو تحقیر کنی تا اون فرصت برا همچین حرفایی پیدا کنه  &n ...

بخدا من اصلا اعتماد ب نفس ندارم ی مدت بخاطرواینکه کسی قیافه منو نبینه ماسک میزدم

چی بگم اره اونم زیاد خوشگل نیس ولی موهاش بلنده و بدنشم تو پره برهمین خوب دیده میشه🥲🥲

بخدا من اصلا اعتماد ب نفس ندارم ی مدت بخاطرواینکه کسی قیافه منو نبینه ماسک میزدم ‌ چی بگم اره اونم ...

من شک ندارم تو از اون خیلی بهتری

برا همون اینجور خورد و تحقیرت کرد 

چون چشم ندارن ببینن

بنظر من عامل اینکه اعتماد به نفس نداری اینه که با چنین ادمایی دوستی

منم مثل تو یه دوست اینطوری داشتم همش در حال کوبیدن من بود 

جلو اینه میرفتم حالم از خودم بهم میخورد 

باهاش کات کردم 

دوستای جدید و خوب پیدا کردم که حسود نبودن

الان میرم جلو اینه احساس زیبایی دارم 

توهم زیبایی اما با ادمایی دوستی که تورو میکشنت پایین 

من شک ندارم تو از اون خیلی بهتری برا همون اینجور خورد و تحقیرت کرد  چون چشم ندارن ببینن بنظر ...

متاسفانه فامیلیم و همیشه همو میبینیم برهمین کات کردن خیلی سخته هیی جلو چش همیم

نمیدونم باید چیکار کنم..

متاسفانه فامیلیم و همیشه همو میبینیم برهمین کات کردن خیلی سخته هیی جلو چش همیم نمیدونم باید چیکار ک ...

از من که نزدیک تر نبود

من وقتی کات کردم باهاش هنوز وسطای سال اخرم بود

هر روز و هر روز میرفتیم مدرسه میدیدمش 

جالب اینه که کنارش هم مینشستم چون جاها از قبل تعیین شده بود

هر روز شونه به شونش بودم ولی دیگه حتی جواب سلامشو ندادم 

ارامش دارم از اون روز واقعا 

از من که نزدیک تر نبود  من وقتی کات کردم باهاش هنوز وسطای سال اخرم بود  هر روز و هر روز ...

ما ۳ ماه بود کات کرده بودیم ولی متاسفانه ب اصرار مادرم دوباره آشتی کردیم چون فهمیدم چه ج*نده ایه ولی خب چیکار کنم خاک تو سر عقده ایش

خدا جواب این ادما رو بدون شک میده

یه بیشعوری هم همین چند روز پیش بهم گفت وای ارایش نداری خط چشم نداری عجیب غریبه. بعد خودش تپله و... داشت دنبال لباس میگشت برا جشن انلاین شاپ بود . منم دیدم گفتم تو خوشگلی هرچی بپوشی بهت میاد سخت نگیر  گفت نه اندازه ام نمیشه گفتم نه تو خوشگلی خب

قیافش معمولیه الکی گفتم خوشگلی که یکم شاید خجالت بکشه از رفتارش و شعورش رو اضافه کنه 

اما بازم بیشعور گفت چرا ارایش دیگه نداری گفتم حوصله ام نمیکشه گفت اها بخاطر همینه که خط چشم نداری

همه اینا تو یه روز اتفاق افتاد. اونم تو یه کلاس کلا ابرو عزت نموند برام

خیلی بیشعوره من که دلم بد شکست واگذارش کردم به خدا

خدایا خودت جوابشو بده😭😭😭😭

الهی که هیچوقت محتاج و نیازمند این ادم نشم 😔

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤