2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه فقط بیوآکوا باعث شد پوستم صاف شه ولی به هر کسی نمیسازه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نوع پوستت چیه؟

خشک

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

واقعا؟ آخه برای بعضیا تاثیر میزاره

همه از اسم چینی بودنش یه برداشت دیگه میکنن خودمم اولش همین بودم. Veze هم خوبه از بیواکوا بهترم هست

واقعا؟ آخه برای بعضیا تاثیر میزاره

تاثیرش موقتیه وقتی محصولو قطع کنی از قبلش بدتر میشه پوستت. چرا ایرانی های باکیفیت استفاده نمیکنید؟ مثلا لافارر هیدرودرم کامپودرما رزالیا و...

لایک نکن 🚫❤
بنظرت برای پوست چرب مناسبه؟

بیواکوا خیلی کرم هاش چربه برای پوست خشک عالیه ولی فک کنم باعث شه شما جوش بزنی. تستی یدونه سرم بخر اگه نساخت برند دیگه استفاده کن

به نظرم بد نیست من یه ماسک کاسه ای ازش گرفتم بد نبود

به نظرم شاید نشه بهش محصول درمانی گفت که صورت داغون رو خوب کنه ولی برای آبرسانی و اینا من که راضی بودم 

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
تاثیرش موقتیه وقتی محصولو قطع کنی از قبلش بدتر میشه پوستت. چرا ایرانی های باکیفیت استفاده نمیکنید؟ م ...

اخه بعضیا میگن که محصولات ایرانی خوب نیست و. فقط خارجی مصرف کنید منم بودجم به چیزای خارجی نمیرسه