2777
2789
اینا دوقلو بودن اول که یکی میشن مثلا بعضی اندامهای داخلیشون هم بیشتره مال دوتا ادمه مثل کلیه و معده ...

چقد سخته تصورشم 

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا بعضی کامنت ها فقط😂

ولی چقدر وحشتناک عجیب حال بهم زن آخرالزمان شده😭

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعدنیوز، دوقلو‌های به هم چسبیده، آبی و بریتنی هنسل، با وجود همه محدودیت‌های جسمی، پیش‌بینی‌های منفی برای زنده ماندن آن‌ها و چهره‌های شگفت‌زده مردم، 34 سال زندگی کرده‌اند.⁣ آبی و بریتنی هنسل در سال 1990 میلادی در شهر مینه سوتا در حالی به دنیا آمدند که بیشتر اندامشان مشترک بود و بیش از این که شبیه یک دوقلوی به هم چسبیده باشند، به نوزادی دو سر شباهت داشتند. این دو یک جفت دست، پا و یک تنه مشترک و اعضا و جوارح داخلی کاملا جدا دارند.⁣ آبی و بریتنی دو قلب، دو جفت ریه،‌ دو شکم،‌ یک کبد و یک روده بزرگ دارند و از دوران کودکی آموخته‌اند که بدنشان را هماهنگ با هم حفظ کنند. در واقع آبی مسئول کنترل سمت راست و بریتنی مسئول کنترل سمت چپ بدنشان است.⁣ ⁣

هر کدوم از این دوقلوها، یه طرف از بدن رو کنترل می‌کنن. هر دو یه قلب، یه معده و یه ستون فقرات جداگانه دارن، ولی یه سری از اعضای بدنشون مثل کبد، اندام‌های تناسلی و سیستم گوارش تحتانی مشترکه! در مورد دست و پاها هم، هر کدوم از دوقلوها یه دست و یه پا رو در یه سمت از بدن کنترل می‌کنن. پزشکان عمل جداسازی این دوقلوها رو خیلی سخت و خطرناک میدونستن و به خاطر وجود اعضای مشترک و درهم تنیدگی سیستم‌های گردش خون در بدنشان، تصمیم به عدم جداسازی اونا گرفتن. واقعاً خالق هستی رو باید شکر کرد که این دوقلوها تونستن تا سن 34سالگی زنده بمونن و حتی ازدواج هم بکنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دوتا بدن دارن یا یدونه بدن و دوتا سر؟

دو بدن و دو سر ولی مثلا میبینی از ناحیه شکم یا قلب یا دست یا پا ب هم متصلن

اونای ک ناحیه های سطحی باشن میشه جدا بشن اونای ک مثلا اب ناحیه قلب یا کلیه یا مغز باشن نمیشه اگه بشه درصد مرگش بالاس

اینا بایذ رو تخت ۳نفره بخابن بعد اگ پیش  این بخابه اون قهر میکنه و بالعکس 😂😂هر دوتا غر میزنن یکی قهر کنه بره اونیکیم باید بزاره  بره و باید منت دوتا زن و بکشه 😂😂درسته اندام جنسیشون یکیه اماااا سرشون قلبشون روحشون از هم جداس چقدددد چندشههه فرض کن رابطه ۳نفره ک میگن همینه دسگ حالا با تفاوت ایکنه اون چیزشون یکیه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔