دختر_اصیل مدیر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2869 عنوان شده به جایی برسین که دیگ درد و دلم نکنین با هیچکس🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست از چه زمانی اینجوری شدین چه اتفاقی افتادبنظرتون ممکنه ادم انقدر قوی بشه که دیگه هیچ درد و دلی با کسی نکنه؟؟ 1403/01/13 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاااجی عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 3899 همون پارتنر و ... هم جزوشه همین ک با همون حرف میزنی سبک میشی اره چون گوش میده فقط میشنوه نه این که دنبال جواب باشه
دختر_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2869 من الان دقیقا همونجام تو بی حسی مطلق بعد رفتنش اینطوری شدم بمدت خیلیییی گریه کر ... منم اصن بی حس شدم انگار دیگ هیچی برام مهم نیست..نمیدونم تهش چی میخاد بشه احساس میکنم نمیتونم با هیچ ادمی مثل اون حرفامو بزنم
دختر_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2869 نه فکر میکنی سخته اولش شاید آره ولی یهو به یه بی تفاوتی ای میرسی که خیلی خوبه یعنی بهت بگم د ... اینجوری ادم نمیفهمه کجای زندگیه با تنهاییش چیکار کنه😔فقط خودت و خودت...
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8928 اینجوری ادم نمیفهمه کجای زندگیه با تنهاییش چیکار کنه😔 فقط خودت و خودت... خب به روحیات هرکسی هم بستگی دارهمن کلا تنهایی خیلی اذیتم نمیکنه ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11452 اونم یروزی میره... دقیقا الان حالتی ک من توشم ممنون که امید میدی بهم🥲من کسیو مجبور ب موندن نکردم و همه رو رفتنی میدونم اینطوری وابسته هم نمیشم ب کسیولی اون فرق داره چون خانواده ها در جریان هستن و قصدمون هم جدیه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
دختر_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2869 ممنون که امید میدی بهم🥲 من کسیو مجبور ب موندن نکردم و همه رو رفتنی میدونم اینطوری وابسته هم نمیشم ... ایشالا که هر چی به صلاحه عزیزم🥲🌱
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11452 ایشالا که هر چی به صلاحه عزیزم🥲🌱 انشاللهاینم یادت باشه که حرفایی ک ما میزنیم همشون روی آدم تاثیر داره و روز آدمو میسازهشاید بگیم مهم نیست و اینا ولی در واقع خیلی تاثیر میزاره ما میتونیم با حرفامون حال یکیو خوب کنیم هم میتونیم حال یکیو بگیریم بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
دختر_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2869 انشالله اینم یادت باشه که حرفایی ک ما میزنیم همشون روی آدم تاثیر داره و روز آدمو میسازه شاید بگیم ... درسته عزیزم باز اگه حرف نابجایی زدم شما ببخششاید من تو موقعیتی ام ک فکر میکنم هر ادمی ک بیاد هیچوقت نمیتونه ادمو درک کنه و در اخر خودشه و خودششایدم اینطوری نباشهخدا عالمه
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11452 درسته عزیزم باز اگه حرف نابجایی زدم شما ببخش شاید من تو موقعیتی ام ک فکر میکنم هر ادمی ک بیاد هیچوق ... نه بابا این چه حرفیه عزیزم بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!