2777
2789
عنوان

شده به جایی برسین که دیگ درد و دلم نکنین با هیچکس🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست
من الان دقیقا همونجام  تو بی حسی مطلق  بعد رفتنش اینطوری شدم  بمدت خیلیییی گریه کر ...

منم اصن بی حس شدم انگار دیگ هیچی برام مهم نیست..

نمیدونم تهش چی میخاد بشه احساس میکنم نمیتونم با هیچ ادمی مثل اون حرفامو بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم یروزی میره... دقیقا الان حالتی ک من توشم

ممنون که امید میدی بهم🥲

من کسیو مجبور ب موندن نکردم و همه رو رفتنی میدونم اینطوری وابسته هم نمیشم ب کسی

ولی اون فرق داره چون خانواده ها در جریان هستن و قصدمون هم جدیه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ایشالا که هر چی به صلاحه عزیزم🥲🌱

انشالله

اینم یادت باشه که حرفایی ک ما میزنیم همشون روی آدم تاثیر داره و روز آدمو می‌سازه

شاید بگیم مهم نیست و اینا 

ولی در واقع خیلی تاثیر میزاره 

ما میتونیم با حرفامون حال یکیو خوب کنیم هم میتونیم حال یکیو بگیریم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

انشالله اینم یادت باشه که حرفایی ک ما میزنیم همشون روی آدم تاثیر داره و روز آدمو می‌سازه شاید بگیم ...

درسته عزیزم باز اگه حرف نابجایی زدم شما ببخش

شاید من تو موقعیتی ام ک فکر میکنم هر ادمی ک بیاد هیچوقت نمیتونه ادمو درک کنه و در اخر خودشه و خودش

شایدم اینطوری نباشه

خدا عالمه

درسته عزیزم باز اگه حرف نابجایی زدم شما ببخش شاید من تو موقعیتی ام ک فکر میکنم هر ادمی ک بیاد هیچوق ...

نه بابا این چه حرفیه عزیزم