2777
2789

بچه ها آبجیم ۱۹ سالشه 

تا حالا چندین تا براش خواستگار اومده فقط یکی دوتاش که پسر اومده حرف زدن پسرا راضی بودن و زنگ زدن دوباره

بقیش با اینکه پسرا چه از لحاظ چهره چه سطح زندگی چه رفتار از ما پایین تر بودن وقتی از خونمون رفتن دیگه زنگ نزدن حالا تحفه ای ام نبودن به خاطر اینا ناراحت نیستیم 

ولی چون فامیلا مطلع میشن جلو اونا بد میشه

کسی این مشکلو داشته من فک میکنم دعایی چیزی کردن نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اولا اونا احتمال دادن جواب رد بدید،دست پیش گرفتن

دوما چرا باید اولین مرحله خواستگاری رو کل فامیل بدونن،مگه لزومی داره؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
از الان برن بهتره تا بعدا خودشونو نشون بدن

آخه میدونی مشکل ما چیه اصلا اون پسرا خوب نیستن یعنی ما ام می‌خواستیم ردشون کنیم ولی اونا زنگ نمیزن

من مطمئنم میرن تو فامیل پخش میکنن که رفتیم از دخترشون خوشمون نیومد پای آبرو وسطه

خب گلم ببین

تحفه ای اگه نبود و از نظر سطح از شما پایین تر بود و خانواده اینجوری هستید که تا آخر عمر بکوبید تو سر بنده خدا 

نباید راهش میدادید این همه تو زحمت میوفتادید

این حرف ها راجب یه انسان درست نیست ☺️ 

خواهرتون که چیزی کم نداره 

اگه هم میگید پایین تره سطح شون کلا دیگه نگران نباشید

همیشه حرف همه جا هست

من که به دعا اعتقاد ندارم 

ولی مگه میشه این‌قدر یه ادم براش زندگی بقیه مهم باشه بره دعا کنه ؟

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

آخه میدونی مشکل ما چیه اصلا اون پسرا خوب نیستن یعنی ما ام می‌خواستیم ردشون کنیم ولی اونا زنگ نمیزن ...

چرا فامیل متوجه میشه خونه شما خواستگار اومده ؟ نگید بهشون 

و هر کسی رو هم خونه راه ندید 

🦖