2777
2789
عنوان

دانشگاه حسابداری آزاد؟

131 بازدید | 6 پست

دیپلم تجربی دارم

میخوام دانشگاه حسابداری بخونم

بنظرتون کار درستیه؟

چه رشته ایی خوبه بنظرتون؟

کی ثبت نام میکنن دانشگاه ازاد؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا حسابداری بازار کارش خوب بوده

میترسم اصلا

نمیدونم دارم چیکار میکنم

علاقمو ب تجربی از دست دادم و سردرگمم‌

پشت کنکور بودم امسال

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

شهر کوچیک هستی حسابداری نخون ، حسابداری کاملا اشباع شده ، خودم ارشدش رو دارم 

شهرمون کوچیک ک هست ولی میتونم شهرداری کار بگیرم چون پدرم آتش نشانه توی شهرداری کار میکنه

میتونم برم شهرای بزرگتر

شمام آزاد خوندین؟

شهرمون کوچیک ک هست ولی میتونم شهرداری کار بگیرم چون پدرم آتش نشانه توی شهرداری کار میکنه میتونم برم ...

من هم دولتی بودم هم آزاد ارشد رو آزاد بودم ، خودم شاغل شهرداری هستم اگه مطمئن بشی میتونی شهرداری کار پیدا کنی آره ارزش داره فقط در کنار رشته دانشگاهی حتما نرم افزارها رو به صورت آزاد یاد بگیر چون دانشگاه چیز زیادی یادت نمیدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
من هم دولتی بودم هم آزاد ارشد رو آزاد بودم ، خودم شاغل شهرداری هستم اگه مطمئن بشی میتونی شهرداری کار ...

مممنونم بله حتما