2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بزارم تو فر باچه دمایی

بسته به اندازه جوجه هات داره اگه کوچیکن دمای کمتر 

من تیکه بزرگ ۱۸۰ میذارم ، اولش هم یه فویل بکش روی ظرفت که فرت کثیف نشه 

آخرش فویل رو بردار برشته بشن

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

من داخل مواد میخوابونم.. سس سفید.. کره. زعفرون. پیاز فلفل سیاه نمک.. یکم روغن... مواد که به خورد رفت میذارم داخل توستر دماش باید مثلا روی 150 یا 160 باشه که قشنگ بپزه اگه دما زیاد باشه سریع میسوزه خشک میشه نمیپزه فویل هم بکشی خوبه وقتی که پخت برش داری بذاری روشون گریل بشه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

@army_parandam     چه جوری بپزیمت خشک نشی هوم؟

🗿🔪 خام بخور 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چشم🤣

🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.