2777
2789
عنوان

چند سالتونه و چندتا موی سفید دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6454 بازدید | 122 پست
34سال نصفی از موهام سفیده از ۱۸ سالگی موهامون ارثی سفید میشه 

وآسه ما ارثی هم نیست مادرم ۵۸سالشه خیلی سفید نداره

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین سنین بودم که موهام شروع به سفید شدن کرد. الان که 36 سالمه درصد زیادی از موهام سفید شده. بعد ماه رمضون میخوام از هلیله سیاه استفاده کنم. میگن زیر 40 سال مو دوباره سیاه میشه. یه بنده خدا توی اینستا میگفت 7 ماه خورده کل موهاش سیاه شده دوباره. 

۲۵سالگی شروع شد الان۲۹ ام رنگ می کنم مرتب 

چه رنگی میزاری

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
۳۴کلی موی سفید دارم بین موهام همینجوری سفیده

کاش میشد جلوشو گرفت🥲

۲۳ 

نصف موهام یا بیشتر سفیدن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

۲۵ سال تقریبا ۴۰ تا مو سفید یه روز نشستم شمردم🤦🏻‍♀️😂

منم میشمرم😂

۲۷چهار نخ سفید😂جدی میگماا شاید برای شما ارثیه پسر دایمم ۲۰سالشه نصف موهاش سفیده  کمبود یه وی ...

ما ارثی هم نیست😂

نه میگی آدم حس پیر بودن داره🤦‍♀️

۲۲ هیچی با غم و درد هر روز دست و پنجه نرم میکنم اما موهام سفید نشدن

آن شالله که نشه☺️

ای بابا ارثیه؟

نه والا

خودم اضطراب فراگیر دارم 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔