2777
2789
عنوان

داشتم میمیردممم همین الان 🥲

1384 بازدید | 32 پست

ساعت ۵ صبح یکی از دوستام گفت بریم دره ی  نزدیک خونشون ک ور از گل لالس   دیشب هماهنگ کردیم گفتم اوکی بریم!  با ماشبن اون رفتیم و همه وسایل از من بود!  اومد دنبالم‌و‌صبح۵ رفتیم    و ۶ رسیدیم جدا ازینکه یدونههههه  گل و‌لاله نبود    گفتم ولش کن بریم یجای  سرسبز بشینیم   و نهار و صبحانه اینا بخوریم و یکم بشینیم  و برگردیم 

خلاصه تو راه برگشت این جدیدا عشق  سنگ شده هرجا میبینه سنگ بزمیداره! من تو ماشین بودم دقیقا    نیم متری دره ی  وحشتناک پارک کرده    

دستی هم بالا بود رفت سنگ جمع کنه!   من دیدم هی ماشین داره میره جلو   صداش کردم بلند  هیچکسم غیر ما نبود گفتم بیاااا دازم میرم    دستی بالاس    گفت  دستی بالاس هیچی نیسس  من داشتم میزفتممم   هی صداش  زدم  حیغ  زدم  دادو هوار ک بیاااا  دستیو تست کردم  دیدم بالاس واقعا ولی داشتم میزفتم تو دره   

فزمونو پیچوندم   زدم ب گاردریل    بعد ک خوردم سپر و  چراغ ماشین ب  فاک رفت  اومد گفت       دستی خرابه ی وقتا   اینجوری میشه!      و خیلی ناراحت بود بابت اینکه  سپر ماشینش  اسیب دیده! و من گفتم منو همین الان ببر  خونمون  اومدم بخدا همین الان رسیدمممم     و دارم سکته میکنمممم  باردارم عستم  حس خونریزی دارم و قلبم داره درمبادددد از   گلوم  همه وسایلم تو مشابن اون موند باهمم قهر کردیم  و هیچ حرفی نزدیم  

اون طلبکارم بود از من!  گفتم چرا دستی خرابه نمیگی  ؟ چرا پیاده میشی ب سنگ نمیزاری جلو ماشین!   چرا اینکاذو کردی  و طلبکارمم بوددددددد       

بهم بگیذ  سورو چراغ    پرشیا چنده پولشو بدم بهش ولی دیگه بمیرممم با این ازگل  رفتو امد نمیکنمممم

من داشتم میزفتم ته درع واقعا  بخداوندی خدا  ی وجب تا ته دره فاصله بود  خوب شد گرفتم رو گاردریل   بخدا داشتم میمردم  بچه تو شکمم  صفت کرده خودشو  ترسیده  دستو پام میلرزه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم میزفتم ته درع واقعا  بخداوندی خدا  ی وجب تا ته دره فاصله بود  خوب شد گرفتم ر ...

یه صلوات بفرس نفس عمیق بکش 

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..

چه وحشتناک ، واقعا ادم نباید خودشو بده دست هرکسی   مردم احمقن ، اخه ادم کناره دره وایمیسه ، مام یبار همچین اتفاقی افتاد واسمون الانم هنوز یادم میفته میترسم بعضیا ولقعا خرن نباید عقلتو بدی دستشون

چه وحشتناک ، واقعا ادم نباید خودشو بده دست هرکسی   مردم احمقن ، اخه ادم کناره دره وایمیسه ، مام ...

داشت از تو اشغالا سنگ سوا میکرد  هی تو اینستا  پیج سنگ فالو میکنه  من دارم الان میلرزمممم نمیدونم چکار کنم خیلی ترسیدم

من باشم پولشو نمیدم باهاشم قطع رابطه میکنم خاک توسرش اه خرصم گرفتتتتت😑😑

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️