2777
2789
عنوان

خیلی اعتماد به نفسم پایین

164 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

متأسفانه خیلی اعتماد به نفسم پایین، رنگ پوستم سبزس قدم بلند بخاطر آناتومی بدنم فرم پاهام خیلی دوس ندارم، حس میکنم پاهام بزرگ، دیشب با نامزدم صحبت کردم بهش گفتم حس میکنم از رنگ پوستم و فرم پاهام راضی نیستی، اون خودش میگه عاشق بدنمه و همه جوره دوسم داره ولی خودم خیلی اعتماد به نفسم پایین، چیکار کنم حالم اصلا خوب نیس

جالبه 

همون روزای نامزدیت اینجوری داری خودتو نابود میکنی جلو همسرت انتظار روزای بهتر نداشته باش

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو اینجور که تو داری میگی من ازت هیولا ساختم 

اعتماد به نفس از نفس و خود آدمی میاد بیرون 

بعدشم پوستت سبزه باشه چه دلیلی بر زشتیه؟

حتما باید سفید باشی؟!!!

بعدشم اکر مشکلی هم داشته باشی نباید بگی حتی باید جوری وانمود کنی که هنه چیت عالیه و هیج مشکلی نداره 

خودت داری خودتو تخریب و خراب میکنی پیش نانزدت 

هنش از خودت تعریف کن البته نه خیلی که دیگه شورش دربیاداااا

ن نیسی

چرا هستم، ساده ام😞 من چهرم خوبه و خودمو دوس دارم، همیشه خواهرم میگ بعضیا خیلی خوب نیستن ولی اینقدر اعتماد بنفس دارن و از خودشون تعریف میکنن، اما من اصلا نمیتونم مخصوصا وقتی کسی با دست و پای قشنگ در معرض دید نامزدم قرار میگیره

خو اینجور که تو داری میگی من ازت هیولا ساختم  اعتماد به نفس از نفس و خود آدمی میاد بیرون  ...

از دیشب نخوابیدم حالم اصلا خوب نیس همش ذهنم درگیر اشتباهی ک کردم بنظرت چطور جمعش کنم کلافم

از دیشب نخوابیدم حالم اصلا خوب نیس همش ذهنم درگیر اشتباهی ک کردم بنظرت چطور جمعش کنم کلافم

هیچی فقط از این به بعد از خودت بد نگو و جوری وانمود کن که خیلی خودتو دوست داری و با اعتماد به نفسی

چرا هستم، ساده ام😞 من چهرم خوبه و خودمو دوس دارم، همیشه خواهرم میگ بعضیا خیلی خوب نیستن ولی اینقدر ...

ولی نامزدت تو رو زیبا میدونه پس هسی 

همه میگن قشنگی ب گفته خودت

خودتو انقد تخریب نکن 

ت چیت از بقیع کمه همیشه ارزشت ببر بالا

از همین امروز شروع کن پیش نامزدت از خودت تعریف کردن رو اونم تاثیر میذاره حتی زیباتر از قبل میبنه تو رو

خودتو مقایسه میکنی با دیگران

واس همینه   انتخابش تو بودی بقیه رو میخاد چیکار  🤌💞

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

منم باردارم 

خیلی زشت شدم

سر وضعم اونقد بد شده ک‌خودم نمیتونم خودمو نگاه کنم اصلا 

اعتماد بنفسم صفر شده 

همسرم درک و فهمش خیلی بالاست 

میگه خوبی

بعد بارداری خوب میشی 

خوب نشدی هم مهم نیست 

اما خودم خجالتم میاد 

افتضاحم افتضااااح

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
منم باردارم  خیلی زشت شدم سر وضعم اونقد بد شده ک‌خودم نمیتونم خودمو نگاه کنم اصلا  اعتم ...

طبیعیه عزیزم اون برای بارداری، دوباره برمی‌گردی ب قبل، ان شاالله که به سلامتی زایمان کنی و زیبایی قبلت بهت برگرده

همه زیبان همههههه

دیدی یه عکس میگیری از خودت و میگی چقدر خوب افتادم و جذابه و... بعد که به بینی ات مثلا زوم میکنی اونو بد میبینی و همینجور هعی بیشتر و بیشتر میشه مقایسه میکنی تا اینکه از عکسه خوشت نمیاد

اینم همینجوریه 

تو خوشگلی من مطمعنم 

نباید هم هرچیزی رو به همسرت بگی الان اونم رو تو زوم میکنه

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤