2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی....کمک

991 بازدید | 28 پست

خانومای گل راهنمایی میخواستم...

هزینه ی تخمک اهدایی چقدر میشه حدودا.....و اینکه به کجا باید مراجعه کنیم برای این کار....لطفا آدرس بگید....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم کمک کنید

خواهر شوهر خواهرم سه تا بچه به دنیا آورده....هر سه تا یک هفته بعد به دنیا اومدن فوت شدن...😢 بهش گفتن ایندفعه باید تخمک اهدایی بگیری

خواهش میکنم کمک کنیدخواهر شوهر خواهرم سه تا بچه به دنیا آورده....هر سه تا یک هفته بعد به دنیا اومدن فوت شدن...😢 بهش گفتن ایندفعه باید تخمک اهدایی بگیری

خب چرا خواهرتون اهدا نمی کنه! باید پیگیر باشه از الان چون پروسه طولانی داره

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم
رویان هم انجام میدهببخشید اگه خواستین جواب بدید! مشکلت چیه که از تخمک خودت استفاده نمیشه

من خودم نی نی دارم....خواهرشوهر خواهر مشکل داره....بچه هاش که بدنیا میان کلیه پلی کیستینگ دارن....سر یه هفته فوت میشن

من خودم نی نی دارم....خواهرشوهر خواهر مشکل داره....بچه هاش که بدنیا میان کلیه پلی کیستینگ دارن....سر یه هفته فوت میشن

طفلی چی کشیده !!!

عجب بیماریهایی پیدا شدن ولی حتما راه چاره ای داره

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم
ای بابا خوب شاید مشکل از هر دوتا باشه از کجا میدونن مشکل از مادر

مشکل از دو تاشونه....چون فامیلن....یا باید اسپرم بگیرن....یا تخمک

طفلی چی کشیده !!!عجب بیماریهایی پیدا شدن ولی حتما راه چاره ای داره

اره واقعا....خیلی سختی کشیده...الانم این فکر افتاده تو سرش که تخمک اهدایی بگیره