2777
2789
عنوان

شب قدر و قد یه دنیا درد تو سینمه

359 بازدید | 27 پست

....

تو زندگیت هر چقدر هم مشکلات باشه بازم توقع داری که از مادرت مهربونی بببینی و حمایت عاطفی اما ای دریغا که هر بار  دلمو شکست و عجیبه برام چه جوری در این شبها دستاش رو به آسمونه دعا میکنه در حالی که صدبار دلمو شکوند و نامزدیمو هربار تلختر کرد با برخورداشون

و الانم بهم بگن فقط زودتر برو سر خونه زندگیت که نبینمت 

دوستان همکلاسم ۱۸ سالشه شیش ماهه ازدواج کرده بخاطر اشتباه پزشکی کلا معده و روده اش پاره شده اللن سه ماهه بیمارستانه هوشیاریش بالا بود ولی حالش بد شده الان دو روزه داخل کما هستش خاهش میکنم واسش دعا کنید😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان همکلاسم ۱۸ سالشه شیش ماهه ازدواج کرده بخاطر اشتباه پزشکی کلا معده و روده اش پاره شده اللن سه ...

دعا میکنم ایشالا شفا پیدا کنه ولی منم یه وقتایی دلم میخواد بمیرم اما یه مرگ بدون درد میخوام 

دعا میکنم ایشالا شفا پیدا کنه ولی منم یه وقتایی دلم میخواد بمیرم اما یه مرگ بدون درد میخوام 

دور از جون این چه حرفیه ان شاءالله خدا یه دلخوشی بزرگ تو دلتون بکاره ک بخاطرش همه ازتون شیرینی بخان🫂❤️

بله

عزیزم من از بس تو شرایط بدی بودم ۱۳ روز عید رو رفتم مسافرت الانم برگشتم نمیدونم کجا بمونم 

خونه خودمون صد حرف 

خونه مادرشوهرم یه حرفه دیگه 

دو ماه دیگه میرم سر خونه زندگیم عین سال داره برام میگذره

شما هم نامزدی؟

آخه خسته شدم بخدا 

نمیدونم مادرم دقیقا مشکلش چیه با نامزدی ما خودم شاغلم میخرم میپزم بازم شاکیه به خودشم هدیه کادو میگیرم که یه جور حقشو ادا کنم تا زمان رفتن به خونم اوقاتم تلخ نکنه 

ولی بازم تلخه 

آخه گناه من چیه

آخه خسته شدم بخدا  نمیدونم مادرم دقیقا مشکلش چیه با نامزدی ما خودم شاغلم میخرم میپزم بازم ش ...

منکه تلخ ترین دوران زندگیم نامزدیم بوده 

پدرم جونمو دراورده از هر طرف تحت فشارم انقد عصبی شدم ک مدام با نامزدم دعوا دارم ولی فقط خدا میدونه ک جز خودش کسیو ندارم و چقد از ته دلم دوسش دارم

آخه خسته شدم بخدا  نمیدونم مادرم دقیقا مشکلش چیه با نامزدی ما خودم شاغلم میخرم میپزم بازم ش ...

بی احترامی نباشه ها منظورم خانواده شما نیس

ولی بعضی از خانواده ها واقعا لیاقت بچه دار شدن نداشتن کاش اجاقشون کور میموند که بچه هاشونم انقد زجر نکشن