2777
2789
عنوان

دلپیچه دخترم

991 بازدید | 35 پست

سلام کی بیداره؟ دخترم از درد شدید دلپیچه به خودش میپیچه چیکارکنم؟ ۱۰روزه دل درد داره الآن خیلی شدید شده دکترم بردم دی سیکلومین داده هیچ اثری نداشته تورو خدا کیا تجربه دارن چیکارکنم؟ تعطیلاتم هست😭

خیلی ها اول عید اینطوری شدن 

ما هم شدیم ، دختر خودم هنوزم گاهی دل پیچه میگیره 

باید بگذره ، چایی نبات هم واسمون خوب بود 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم دلپیچه داشت غذام نمیخورد پونه دم کردم با نبات روزی دو لیوان دادم بهش خوب شد شکمو هم گرم میک ...

یعنی این شربت لعنتی خوب نکرد پونه خوب میکنه؟🤕

دیدم پروفایلت ۳ سالشه دختر گلت.

یه کم روغن بمال رو شکمش،جهت عقربه های ساعت بچرخون،روغن زیتون بهتره چون گرمیه.

اگر میتونی حمام آب گرم هم خوبه براش.

اگر هم ویروس باشه باید شکمش تند تند کار کنه که از بدنش خارج بشه،مایعات گرم ،مثل همون چایی نبات که دوستمون هم گفتن خوبه.تند تند بهشبده،چایش کمرنگ باشه بهتره،اذیت نشه.

دمنوش نعنا با نبات هم کلا برای معده خوبه‌

یعنی این شربت لعنتی خوب نکرد پونه خوب میکنه؟🤕

اون شربتو منم میدادم بعد دیدم با شکم خالی همش شربت بدم داغون میشه ۶ سالشه قبلشم یه هفته مریض بود غذا نمیخورد ضعیف شده بود . ولی پونه واقعا خوبه دخترم بعد پونه کلی باد از شکمش رف خیلی بهتر شد . دی سیکلومین دردو قطع میکنه موقتی و پونه درمانش میکنه

دیدم پروفایلت ۳ سالشه دختر گلت. یه کم روغن بمال رو شکمش،جهت عقربه های ساعت بچرخون،روغن زیتون بهتره ...

بهش دمنوش ندادم تاحالا ولی ماساژ خیلی میدم فایده نداره 

آخه دم نوش نمیخوره همین شربتو با بدبختی بهش میدم از دهنش میریزه بیرون 

دیدم پروفایلت ۳ سالشه دختر گلت. یه کم روغن بمال رو شکمش،جهت عقربه های ساعت بچرخون،روغن زیتون بهتره ...

من ماساژ اینا میدادم تاثیری نمیذاشت این یجور ویروسه ک باید از بدن بره 

لعنتی😭😭😭

پونه خشک اگه نداری نعنا دم کن با نبات قاشق قاشق بده بهش نباتشو بیشتر بریز ک قابل خوردن باشه برا بچه . سه سالشه یه استکانم بخوره کافیه ولی دو بار در روز . علائمش تقریبا شبیه دخترمه