2777
2789

دوستان همکلاسم ۱۸ سالشه شیش ماهه ازدواج کرده بخاطر اشتباه پزشکی کلا معده و روده اش پاره شده اللن سه ماهه بیمارستانه هوشیاریش بالا بود ولی حالش بد شده الان دو روزه داخل کما هستش خاهش میکنم واسش دعا کنید😔😔😔

😢

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه

کاش من جاش بودم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

باشه کاش من جاش بودم

ان شاءالله خدا بحق فرق شکافته امیر المومنین یه دلخوشی بکاره وسط قلبت اونقد که شب از ذوقش خوابت نگیره حال دلت واس همیشه خوب خوب باشه🥺❤️

ان شاءالله خدا بحق فرق شکافته امیر المومنین یه دلخوشی بکاره وسط قلبت اونقد که شب از ذوقش خوابت نگیره ...

نه ممنون 

همین دلخوشی منو به اینجا رسوند:)))

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اینجور نگو

ارزومه

واسش دعاکردم عزیزم. عمل کرده؟ چطور روده و معده اش پاره شده؟

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
تو زندگی پس از زندگی تجربه گر بزرگترین ناشکری که بابتش عذاب میکشید آرزوی مرگ بود.به جاش دعا کن خدا د ...

مرگ اگه بده چرا حقه؟

واسش دعاکردم عزیزم. عمل کرده؟ چطور روده و معده اش پاره شده؟

قربونت برم من

بله قبل اینکه بره کما دو بار عمل داشته اما متاسفانه بخاطر اشتباهات پزشکی شدیداااا عفونت گرفته

تشخیص اشتباه داشتن هنگام عمل معده رو سوراخ کردن و روده رو همه یه تیکه پاره کردن کثافتا

ی آرزوی خوب بکن ... انشاالله همیشه شاد وسالم خندون وقوی باشی

ایشالا نباشم تا غصه ی اینا رو بخورم