چند وقتی هست که موی پشت کمر سگم زبر و خشک شده و ریزش موی شدیدی داره قبلا هم توی بدنش کنه پیدا کرده بودم و تمیز کردم اینکه الان موهاش زبر شده بنظرتون بخاطر کنه هاس؟
اگر تجربه زبر شدن موی سگتون را داشتید میشه بگید که چرا زبر شد یا چطور خوب شد؟🙏🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان فصل ریزش موهاشونه بهتره ببری کوتاه کنی اذیت نشه
تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بینهایت زندگی رو دوست دارم و میخوام تا جایی که میشه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
ماهی یکی دوبار؟ من دو هفته یه بار حتما میبرم ینی بده؟
اره عزیزم باعث حساسیت پوستی میشه
پوستشون حساس و خشک میشه
ریزش موهاشونم شدیدتر میشه
نهایت اگه بیرون میبریش دست و پاهاشو بشور خشک و چرب کن با وازلین یا روغن نارگیل
اینا ک مث ما نیستن مدام حموم بخوان
تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بینهایت زندگی رو دوست دارم و میخوام تا جایی که میشه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
خوب همه جا رو نگاه کن کنه نداشت ببر موهاشو کوتاه کن
اها یه چیز دیگه معمولا به خاک یا گیاها و یا مواد شوینده حساسیت پیدا میکنن
ممکنه از اونم باشه